sagiandi

Prémium kozmetikumok a szépség szolgálatában

Mother&Daughter Premium Skincare teszt 2. rész

2018. január 07. - sagiandi

Az M&D Brand filozófiának középpontjában az emberi kapcsolatok és ezen belül is az anya-lánya kapcsolat fejlesztése és a testi-lelki harmónia megteremtése áll. Minden korosztály számára professzionális termékeket kínálnak, melyek természetes alapanyagokból, innovatív eljárással készülnek. Ebben a cikkben a Protective Antiodema krémet és a Hyaluronsav koncentrátumot fogom nektek bemutatni. 

mdh1.JPG

Protective&antioderma krém

Az M&D Premium Skincare innovatív fejlesztésű ödéma elleni arckozmetikum 9 természetes hatóanyagával hármas hatást ér el, mivel egyszerre szépíti, gyógyítja és ránctalanítja arcbőrünket! Különleges  innovatív kristályemulzió, mely a benne lévő természetes aktív hatóanyagok felszabadító hatásának köszönhetően nyugtató, puffadást, ödémát eltüntető tónusfokozó, mely egészen széles spektrumban fejti ki hatását. Minden bőrtípusra ajánlott. A benne lévő természetes innovatív hatóanyagoknak köszönhetően kitűnő eredmények érhetők el aknés bőr esetén, és annak megelőzésében is. Csökkenti a szem alatti vizenyőt és a szem alatti sötét karikákat. Az orca és orr kisebb hajszálereit halványítja, csökkenti a  rozaceára való hajlamot. Frissíti, és élénkíti a bőrt. 

mdh2.jpg

Érdeklődve vágtam bele a tesztelésbe. Sok cikkemben írtam már arról, hogy mennyire érzékeny és rozaceára hajlamos a bőröm. Emiatt körültekintően választom meg azokat a kozmetikumokat, amelyekkel az arcom ápolom. Kíváncsi voltam, hogy vajon milyen hatással lesz majd a bőrömre és arra is, hogy valóban megszünteti-e a zavaró kipirosodást. Már az első használat kellemes élményt nyújtott. A krém illata elképesztően finom, és lágy formulája rögtön beszívódott a bőrömbe. A beszívódást követően bársonyos lett a bőröm, és az alapozót is nagyon könnyű volt eldolgozni rajta. Mint említettem napközben gyakran kipirosodik az arcom, télen ez fokozottan érvényes. 1 hét használat után azt vettem észre, hogy már alig-alig pirosodom ki, sőt ahogy telt az idő ez a probléma meg is szűnt. Számomra ez volt az igazi bizonyíték arra, hogy valóban minőségi terméket használok. 

Hyaluronsav Koncentrátum

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav (hialuronan, hialuronát) természetes nagy molekulájú szénhidrát, amely az összes szövetben megtalálható és ott a szintézise vagy bejuttatása után néhány nap alatt lebomlik. Az emberi testben leginkább vízmegkötő, az ízületekben, izmokban síkosító szerepe van. Halmazállapota és szövetbarát jellege lehetőséget ad arra, hogy sok-sok gyógyszerészeti, kozmetikai termék alkotórésze legyen. Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, a húszas évek kezdetén termelése csökkenni kezd, a negyven éves kor pedig vízválasztó szereppel bír. Ekkor a sav termelődése a felére csökken a szervezetben, hatvan éves korra pedig, mennyisége csupán 10%-a az eredetinek. Ezek alapján bizonyos, hogy az öregedés elleni harc egyik fő eszköze a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.  

mdh3.jpg

Az M&D Hyaluronsav Koncentrátum szokatlanul magas arányban tartalmaz hyaluronsav hatóanyagot. Az első ráncok megjelenésekor hatékony megoldást jelent, és használatával azonnali, látványos hatás érhető el, amely hosszútávon megtartható. A fiatalos bőr megőrzése mellett az M&D Hyaluronsav Koncentrátum támogatja a bőr védekezőképességét például hideg, szeles időben, vagy akár a dohányzás okozta károsodások csökkentésére is alkalmas. Hatékonyan használható emellett professzionális kozmetikai kezelések során is.

Hogy használtam?

Naponta egy-két cseppet masszíroztam gyengéden a bőrömbe, főképp oda, ahol már mélyebbek a ráncaim. Ezek a területek a homlokom, a szemem  és szám környéke voltak. Természetesen  alkalmazható az arc teljes területére, a nyakra vagy akár a dekoltázsra is fel lehet kenni. A gyors és könnyű felszívódás érdekében gyengéd körkörös mozdulatokkal masszíroztam a bőrömbe. Az emulzió egy végtelenül könnyű, illatmentes, víz tisztaságú formula. A bőrbe rögtön beszívódik és a beszívódás után bársonyos és puha lesz a bőr. Nem hagy maga után nehéz vagy ragacsos érzést, csak a végtelen simaságot. Már pár alkalom után észrevehető volt a változás a bőrömön. Egy hét után pedig a mélyebb ráncaim halványodni kezdtek, és az arcom sokkal feszesebb és üdébb lett. A terméket 3 hétig teszteltem, ezen időszak alatt teljesen meggyőzött a hatásáról.  Aki eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy kipróbálja a hyaluronsavat, annak azt ajánlom ne késlekedjen, kezdje el használni! Már az első ráncok megjelenésekor érdemes elkezdeni a használatát, ezáltal hosszú időn keresztül meg tudjuk őrizni bőrünk üde fiatalságát!

Összefoglalva, a két termék együttes használatával az arcom ismét fiatalos és sima lett. A mélyebb ráncaim halványodtak, a rozacea megszűnt és újból élettel teli bársonyos simaságú lett az arcom. A készítmények gépi kezelés nélkül, manuálisan is jól és hatásosan kombinálhatóak, azonnali, tartós hatasú bőrapolást eredményeznek. Széles skálán fejtik ki hatásukat. 

Fontos megemlíteni, hogy már kozmetikusok számára is elérhetőek a termékek. 
A paletta is bővült több termékkel, ezek a következők: M&D hyal spray, M&D sweet peeling, M&D cheratol peeling, M&D rejuvenate krémekkel. M&D ptotective krém 300ml /Lakossági és kabinos kiszerelésben is elérhető.

A termékek elérhetőek a webáruházban és a nagyobb drogériákban, mint például a Müller.

Az első ráncok megjelenésétől egészen a már fokozott gondoskodást igénylő bőrrel rendelkező hölgyek számára jó szívvel ajánlom a termékeket. 

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7413556767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09. 12:16:15

Szuper termék biztos nagyon jó lehet

Tünde Katona78 2018.01.10. 09:25:52

Főleg a sötét karika ellen nagyon szeretném kipróbálni majd ezt a krémet! Biztosa segít halványítani!

sagiandi 2018.01.11. 12:51:31

Ez a krém segít halványítani a szem alatti sötét karikákat!

Tóthné Spekker Melinda 2018.01.11. 13:10:16

Most épp jól jönne egy ilyen ☺

sagiandi 2018.01.11. 13:10:46

melyikre gondolsz Melinda?

Tünde Katona78 2018.01.14. 08:17:56

@sagiandi: Szuper, neked elhiszem kedves Sagiandi, megnézem nálunk kapható e, vagy legalábbis a közelemben!

sagiandi 2018.01.15. 09:45:10

Próbáld meg a Müllerben! :)
süti beállítások módosítása