sagiandi

A modern kor varázslatos gyógynövényei

HERBioticum gyógynövényes krémek tesztje 2. rész

2018. február 05. - sagiandi

A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült természetes kozmetikumok tökéletes társak a mindennapokban, hiszen hozzájárulnak vitalitásunk védelméhez és megőrzéséhez. 

herbio2.jpg

Egyre több ember törekszik az egészségtudatos életmódra és száműzi "házipatikájából" a kemikáliákat, hiszen a növényi részekből előállított készítmények gyakran alkalmazott szerek számos krónikus betegség gyógyításában, illetve a közérzeti panaszok enyhítésében. Mivel a tél nagyon próbára teszi az emberi szervezetet, ezért ebben a cikkben segíteni szeretnék nektek, hogy milyen készítményeket használjatok azért, hogy egészséges bőrrel tudjátok várni a tavaszt. 

herbio1.jpg

Aloe Vera krém

Aloe verás bőrápoló krém készítmény +6 hozzáadott növényi kivonattal (hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya, kamilla virág), mely összetevői által hatékonyan ápolja a bőrt. Külsőleg alkalmazva hidratáló hatású és javítja a bőr mikrokeringését. Nemcsak tisztítja, és új élettel tölti meg a bőrt, de egyben össze is húzza azt, így megállítja a pórusok eltömődését, illetve csökkenti a faggyútermelést is. A készítményben található természetes aloe vera kivonat értágító hatásának következtében a sérült hámszövetek vérkeringése is fokozódik, ami szintén a bőrbántalmak gyógyulásának irányába hat. Komplex hatóanyagai hidratálják, ápolják illetve selymesebbé teszik a bőrt. Míg a hozzáadott kókuszolaj lassan felszívódó telített zsírsavakat tartalmaz, amely védőréteget alkot a bőrön, s meggátolja a hideg, a szél és a száraz levegő vízelvonó hatását. Mindegy, hogy a bőröd normál, zsíros vagy száraz, esetleg már idősebb vagy. Az aloe vera ellensúlyozó és harmonizáló minden bőrtípusnál. Az aloe a bőrhöz igazodik, a száraz bőrt nedvesíti, a zsíros bőrt normalizálja.
Az érett bőrnek pedig különösen jót tesz, hiszen fokozza a kollagéntermelést. A készítmény kiváló fertőtlenítő hatású, hatékony gyulladáscsökkentő illetve fájdalomcsillapító. A készítmény serkenti a szövetek újraképződését, illetve hatékonyan kezeli az apróbb bőrhibákat. Minden háztartásban szükség van egy Aloe Vera krémre, a tubusos verziót pedig könnyedén magunkkal vihetjük és használhatjuk szükség szerint. 

Fekete nadálytő krém

Fekete nadálytő krém készítmény, 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, körömvirág, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya), mely összetevői által hatékony az erősen igénybevett, fáradt izmok frissítésére, valamint duzzadt, visszeres láb és nehéz láb érzet kezelésére, a fájdalom érzet enyhítésére. A bőr mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki hatását, értékes összetevői által belülről táplálja a szöveteket. Összetevőinek és hatóanyagainak köszönhetően alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, esések során szerzett véraláfutások és vérömlenyek felszívódásának elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Komplex hatóanyagai segítik csökkenteni a gyulladásokat és duzzanatokat, valamint segítik a szövetek regenerálódását. Mivel nekem már volt sajnos egy visszér műtétem, ezért fokozottabban figyelek lábaimra. A munkám jellegéből kifolyólag sokat ülök számítógép előtt, ezért sokszor érzem a lábaimat nehéznek, és esténként gyakran fájnak is. A Fekete nadálytő krémmel napközben bármikor be tudom kenni a lábaimat és a hatás sem marad el: az izmaim felfrissülnek, megszűnik a duzzadt láb érzése. 

Mesterbalzsam  

Természetes összetevői (többek között: árnika kivonat, vadgesztenye kivonat, fekete nadálytő kivonat, körömvirág kivonat, aloe vera kivonat, vörös szőlőlevél kivonat, gránátalma, rozmaring olaj, avokádó olaj, levendula olaj, teafaolaj, édesmandula olaj) és hatóanyagai segítenek különböző kellemetlen, fájdalmas panaszok kezelésében, mint a fizikai sérülés, rándulás, esetleg korral járó tünetek, vagy kényelmetlen, zavaró bőrirritációk. Ebben a komplex készítményben egymás hatását kiegészítve segítik a gyógyulás folyamatát, és hozzájárulnak az életminőség javulásához. A rossz testtartás miatt gyakran fájnak a vállaim és a hátam is. Nagyon praktikus, hogy ezt a tubusos krémet bármikor elővehetem napközben a táskámból, és bekenhetem vele a sajtó testrészeimet. Nagyon szeretem az illatát és a kellemes hűsítő hatását. 

Vadgesztenye lábkrém

Kiválóan alkalmazható a visszeres lábszár és egyéb visszeres gyulladások kezelésére. A készítményben található vadgesztenye kivonat egy növényi hatóanyag, mely tonizálja a bőrt és elősegíti a gyógyulást. A bőr értágulataira összehúzó hatással van (visszértágulat ellen hat), segíti a vérellátást, fokozza a vérkeringést. Jótékony hatással van a hajszáleres keringésekre. Míg a napraforgó olajnak köszönhetően kedvezően befolyásolja a bőr védekező tulajdonságát a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával. A krém rendszeres használata megszüntette a lábzsibbadást, elhalványította a seprűvénákat, csökkentette a görcsöket és a visszeres tüneteket illetve a kidagadt ereket. Gyorsan felszívódott és kellemes az illata. Nagyon tetszik benne, hogy a tubus kis helyen is elfér, így bárhova magammal vihetem.

A cikkben bemutatott HERBioticum termékek parabén és kőaolajszármazék mentesek, mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaznak.

Vidd magaddal Te is a kedvencedet! Csak dobd be a táskádba, hogy Veled legyen egész nap kedvenc natúrkozmetikumod!

Mindent összegezve nagyon elégedett vagyok a termékekkel, a hozzájuk fűzött reményeimet maximálisan beváltották. Jó szívvel ajánlom nektek is! Keressétek a gyógyszertárakban, Herbáriákban, gyógynövényboltokban.

Üzletek listája: 

http://www.herbioticum.hu/store

HERBioticum termékekről bővebben olvashattok a cég weboldalán! 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4913637160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.02.06. 16:59:42

A vadgesztenye lábkrém ragadott meg ki is fogom próbálni a lábara mert húzza a görcs és zsibbad majd megírom milyen hatással volt köszi az infót

Tünde Katona78 2018.02.06. 18:11:01

Hasznos tanácsok, kifejezetten mindegyik kiváló hatású a bőr számára!

Era+Ricsike 2018.02.07. 21:08:08

A vadgesztenye lábkrémet édesanyámnak holnap beszerzem, bizalomgerjesztő termék, jó tudni mik vannak a lehetőségek között
.

sagiandi 2018.02.08. 14:28:42

Majd oszd meg velünk a tapasztalatokat! :)

Andrea Andi Horváth 2018.02.13. 12:05:19

Szuper én használom is nagyon jó

sagiandi 2018.02.24. 13:47:20

@Kissné Lupaneszku Anasztázia: azóta kipróbáltad? mik a tapasztalataid?

sagiandi 2018.02.24. 13:48:04

@Era+Ricsike: Remélem használt a krém! :)
süti beállítások módosítása