sagiandi

B-vitamin a jó közérzet "kulcsa"

HERBioticum B-Complex Optimum étrendkiegészítő tabletta teszt

2018. április 06. - sagiandi

A vitaminok létfontosságúak a szervezet számára, azonban a fehérjékkel, a zsírokkal, és a szénhidrátokkal ellentétben csak kis mennyiségben van rájuk szükség. Ilyen a B-vitamin is, amely valójában több vitamint jelöl, ezért nevezik B-vitamin komplexnek. Mindegyik B-vitaminnak megvan a saját feladata, ám sokszor igazi „csapatként” is összefognak: biztosítják az idegrendszer, az agy, az izomzat, a bőr, a szem, a máj, a haj és a körmök egészségét, valamint elősegítik a vörösvérsejtek termelődését. Ezen kívül, hozzájárulnak a jó közérzethez.

img-9800.jpg

A B-vitamin — amelynek minimum kilenc fajtája létezik — nagyon sok irányból hat az egészségre. Befolyásolja az energiakészletet, a hangulatot és a viselkedést,  és egyes degeneratív betegségek kialakulását. Minden B-vitamin külön-külön egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, ám van egy közös tulajdonságuk: együttesen vesznek részt az energiatermelési folyamatokban, az idegrendszer működésében, ezért együtt célszerű fogyasztani őket, mivel egymás hatását erősítik. 

Stresszoldó hatás
vitaminhiány először mindig pszichológiai tünetként jelentkezik. Sokszor tapasztaltam magamon ingerlékenységet, hamarabb megharagudtam jelentéktelen dolgok miatt, vagy nehezen dolgoztam fel az otthoni, vagy a munkahelyi problémákat. Az immun-orvosom tanácsára elkezdtem szedni B-komplexet, és rendszeres fogyasztása valóban megoldást jelentett ezekre a problémákra. Az orvosomtól megtudtam, hogy a B-vitamin fontos szerepet tölt be az idegek és az agy egészségének fenntartásában, ezért hiányuk jelentősen befolyásolja  idegrendszerünk működését. 

Javítja a kedélyállapotot
Sokkal összeszedettebb vagyok mióta B-Complexet szedek, energikusabbnak érzem magam, sokkal jobb a közérzetem és a hangulatom sem ingadozik. 

Egymás hatását erősítik
Mindegyik B-vitamin külön-külön egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, viszont van egy közös tulajdonságuk: együttesen vesznek részt az energiatermelési folyamatokban, az idegrendszer működésében, ezért együtt célszerű fogyasztani őket, mivel egymás hatását erősítik. 

HERBioticum B-Complex Optimum tabletta

A HERBioticum B-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta komplex megoldást nyújt, hiszen tartalmaz: 
B1, B2, B3, B5, B6, B12-vitaminokat és folsavat (B9-Vitamin). A B6-vitamin és a B-2-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin segíti a normál pszichológiai funkció fenntartását, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentésében is fontos szerepet játszik. Hozzáadott folsavat és biotint is tartalmaz a készítmény.  A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Valamint a folát hozzájárul a normál vérképződéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez. A biotin részt vesz a makro-tápanyagok normál anyagcseréjében.  A doboz 60 tablettát tartalmaz, amely 2 hónapra elengendő adag.unnamed.jpg

A HERBioticum B-complex Optimum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely teljes körű B-vitamin tartalma hozzájárulhat a normál idegrendszer és a normál izmok működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Mindent összegezve nagyon elégedett vagyok a termékkel, a hozzá fűzött reményeimet maximálisan beváltotta. Jó szívvel ajánlom nektek is! Keressétek a gyógyszertárakban, Herbáriákban, gyógynövényboltokban.

Üzletek listája: 

http://www.herbioticum.hu/store

HERBioticum termékekről bővebben olvashattok a cég weboldalán! 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2613814184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2018.10.11. 11:29:44

Igen a B-vitamin sok mindenen segít, a feszültség, idegesség felszámolásában különösen. A mai életvitelünk mellett pedig különösen ajánlott a fogyasztása véleményem szerint is. ! :)
süti beállítások módosítása