sagiandi

Táplálkozzunk tudatosan!

Hester's life termékteszt

2018. április 12. - sagiandi

Ma már sokkal fontosabb a tudatos táplálkozás, mint eddig bármikor. A tavasz közeledtével mindannyiunk álma  a megfelelő versenysúly elérése. Azonban ilyenkor szembesülünk azzal, milyen bonyolult egy helyes étrend összeállítása, ami nem csak segít a felesleges kilóktól megszabadulni, de még az oly gyakori mellékhatásoktól, mint éhezés és izomvesztés (túlzott kalória deficit) is megóv minket. A Hester's filozófiája szerint a tudatos táplálkozás egy hosszútávú befektetés, amelynek egészséges és örömteli élet a hozadéka. A rendelkezésre álló időt minőségi tartalommal tudjuk megtölteni, ha mentálisan és fizikálisan is megőrizzük épségünket.

how-to-build-a-yogurt-bar.jpg

A Hester's Life büszkén mutatja meg a termékek összetétel listáját! Ezek a termékek kompromisszumok nélkül teszik egyszerűbbé az egészséges és tudatos táplálkozást. Olyan tudatos vásárlóknak készülnek, akik számára fontos az alapanyagok kifogástalan minősége, illetve akiknek jogos elvárásuk az adalékmentes összetétel. Akik ételintoleranciával vagy allergiával élnek számukra jó hír, hogy a termékek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, glutén-, szója-, laktóz-mentesek, nincs bennük színezék, sem tartósítószer, sem ízfokozók. 

4 féle változatban próbáltam ki, és mindegyik típus nagyon finom és laktató volt. Nagyon jó volt, hogy minden reggel másfajta reggelit tudtam magamnak összeállítani, sokszor gyümölcsökkel felturbóztam, volt amikor semmit sem tettem bele, hanem egyszerűen csak magában fogyasztottam. De lássuk is akkor melyek voltak ezek a finomságok!

Ribizlis granola - Verryberry Granola

img_9568_1.JPG

Hogy mi is a granola?
A granola - más néven sült müzli - az Amerikai Egyesült Államokban a ’60-as évek elején indult hódító útjára. Eredetileg Graham lisztből készült és tejjel fogyasztották. Idővel különböző gabonapelyhek kerültek a keverékbe, majd némi olajjal, mézzel ragasztották és sütötték össze az alkotókat. 

Mint láthatjátok a fotón, ebben a granolában aztán tényleg minden finomság benne van, ami elképzelhető. A domináló íz a vanília és a fahéj, ehhez párosul a liofilizált piros és fekete ribizli enyhén savanykás íze, melyek kiváló harmoniát alkotnak egymással. Ezt az izgalmas ízt emeli még magasabb szintre a mandula és a chiamag, melyek a vitalitást és a lendületes nap kezdését biztosítják is számunkra.

Csokoládés granola - Chocolate Granola

img_8595.jpg

Gluténmentes zabból, cukor- és szójamentes étcsokoládéval, tisztán természetes alapanyagokból készült ez a finom granola. A liofilizált egész eperszeletek szinte megtévesztenek bennünket, olyan frissek és ízletesek, mintha most szedtünk volna a kertben. A pirított törökmogyoró szemek remekül kiegészítik a kakaós granola és az eper fantasztikus ízét. Többnyire joghurttal vagy növényi tejjel fogyasztottam, de akár joghurtba keverve is bátran kipróbálható. Aki szereti a csokoládé ízét, annak megsúgom, hogy isteni csoki íze van és az eperrel valami elképesztő az ízélmény!

Meggyes müzli - Cherrylady Muesli

img_9554.jpg
A müzli eredetileg az alpesi hegyek pásztorainak étele volt. Később egy svájci orvos, Bircher mutatta be zabkása formájában a nagyközönség számára. Innen is ered elnevezése, ugyanis a muesli szó jelentése kásácska. A klasszikus reggeli megkerülhetetlen eleme. Prémium minőségű gluténmentes zabpehely felhasználásával készült ez a finom keverék. A zab mellett megtalálható benne a B-vitaminban gazdag és antioxidáns hatású hajdinapehely is. Az apró puffasztott amaránt íze teszi még karakteresebbé; a apraforgómag, lenmag és mandula pedig igazi ropogós reggelivé varázsolja. A Goji bogyó érdekes édeskés íze jól jól harmonizál a liofilizált meggy kellemesen savanykás ízével. Legtöbbször szintén növényi tejjel fogyasztottam, de akár kásaként is ki lehet próbálni. Egy biztos bárhogy is készítjük el, kiváló összetétele élelmi rostban gazdag reggelit biztosít számunkra.

Ropogós magok - Crunchy nuts

img_9237.jpg
Ez az a termék, ami nálam a nassolás kategóriát jelenti! Elképesztő finom, friss, ízletes és ropogós! Egy igazi különlegesség! Müzli, gabona nélkül. Édes és sült magvakból áll ez a finomság, amely hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A sütésnek köszönhető, hogy ennyire ropogós és finom. A pirított magok és a kókuszchips datolyával összesütve valódi crunchy-t alkotnak. Az így készült ropogós magok egy adagja csupán 12 g szénhidrátot tartalmaz. Biztosan ismertiek az érzést, amikor munka közben délután megéheztek, és  nassolni való után vágyódtok. Ez a finomság erre a vészhelyzetre lett kitalálva! Egy kis tálkába teszem, és bármikor tudok belőle csipegetni ha úgy tartja a kedvem. 

A Hester's Life igazi prémium termékeket kínál számunkra, melyek g
lutén-, szója-, laktóz-, színezék-, tartósítószer-mentesek. Ezek a termékek kiválóan beilleszthetőek a vegán és paleo étrendbe is.

Ha pedig magatok szeretnétek összeállítani, hogy mi kerüljön a müzlibe vagy a granolába, akkor a weboldalon található, egyedülálló MIXER funkcióval ezt meg is tehetitek. 

Jó szívvel ajánlom a termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi

 

Forrás: https://hesterslife.com/
Fotók: saját készítés, fő fotó innét.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8013828972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása