sagiandi

Vigyázzunk természetes szépségünkre HappySkin termékekkel!

2018. május 03. - sagiandi

A HappySkin kozmetikumok gondosan összeválogatott natúr alapanyagokból készülnek. Hidegen sajtolt olajokat, organikus vajakat, különleges virágvizeket, természetes színezékeket használnak a készítés során, melyek csak a BDIH által engedélyezett natúr alapanyag listán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki. A HappySkin termékei időről-időre mikrobiológiai bevizsgáláson esnek át a legjobb minőség és a biztonságos használat érdekében. Nem teszteltem zsákbamacskát, hiszen már több éve használom a cég termékeit.
hsandi.jpg

A mai cikkemben két újdonságot szeretnék nektek bemutatni. Az egyik a SILK krémdezodor, a másik pedig az aktív szenet tartalmazó fogkrém. 

SILK bőrnyugtató dezodor

hsdeo.jpg

Ez a natúr krémdezodor az érzékeny bőr számára lett kifejlesztve. BIO kókuszolaj tartalma fertőtlenít, míg a BIO shea vaj felel a puha bőrért. A klinikailag tesztelt dermasooth hatóanyag az irritációk ellen véd. Sokszor tapasztaltam, hogy némelyik dezodor foltot hagyott a ruhámon, ami sok esetben okozott kellemetlenséget. A Silk krémdezodor esetében nem kell aggódni, mert ez a probléma egyszer sem fordult elő. Akik borotvával végzik a hónalj szőrtelenítését, azoknak is van egy jó hírem! Biztosan sokan tapasztaltátok már, hogy a frissen borotvált bőrfelület mennyire érzékeny és sok esetben kipattog a szőrtelenítést követően. Ezt a dezodort bátran lehet használni a szőrtelenítés után is, mert nyugtatja a bőrt és nem okoz semmiféle irritációt.  Az egész napos frissesség pedig garantált használatával!

HappyFresh Black fogkrém aktív szénnel

hsfk.jpg

A natúrkozmetikumok listáját a HappySkin xilit tartalmú fluorid mentes fogkrémmel bővítette. Ez a fogkrém aktív szenet tartalmaz. Az aktív szén tisztító hatása bizonyított, hiszen megköti a szennyeződéseket. A lepedéket hatékonyan távolítja el a fogakról, valamint xilit tartalmánál fogva véd a fogszuvasodástól. Kizárólag natúr, biztonságos összetevőket tartalmaz. Mentolos ízével pedig biztosítja a friss leheletet egész napra. Először nagyon érdekes volt vele fogat mosni. Mivel a fogkrém szürke színű azt hittem, hogy majd elszínezi a fogaimat. De nem így történt! Öblítés után a fogaim szép fényesek lettek és a rendszeres használat során pedig egészséges fehérséget kaptak. Kellemes mentholos íze pedig nem túl erős, ez is közrejátszott abban, hogy hamar megkedveltem. 

Mindkét termék kiszerelése nagyon gazdaságos, 4 hónapja használom a termékeket, de még mindig bőven van a flakonokban. Bizonyították hatásukat, ezért biztosan fogok még vásárolni belőlük.

A termékek megálmodója Dr. Forrai Márta, orvos, természetgyógyász és lánya, Göcsei Kamilla. Márta több, mint 20 éve aktívan gyakorolja az általa elsajátított módszereket. 12 éve oktatja a PTE Főiskolai Karának bizonyos szakain és a Testnevelési Egyetemen az alternatív medicinát. 13 éve egy magániskolát is vezet, ahol a miniszteri rendelkezés szerint természetgyógyászokat képez. 

A termékek megvásárolhatók: http://www.happyskin.hu/ webáruházban.

Jó szívvel ajánlom Nektek is a Happy Skin termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8813887880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása