sagiandi

INTEX vízforgatós medence tesztelés 1.

A SportSarok.hu webáruház kínálatából

2018. július 09. - sagiandi

A közhiedelemmel ellentétben egy otthoni kerti vízforgatós medence ma már messze nem csak a felső tízezer kiváltsága, hiszen többféle változatban, elérhető áron hozzáférhető, illetve megvalósítható. Ebben a cikkben leírom nektek, hogy én mi alapján választottam medencét a Sportsarok.hu kínálatából, és mely szempontok voltak azok, amelyek segítettek meghozni a döntésemet. 
img_4692.JPG

Először is honnét jött az ötlet, hogy vízforgatós medencét telepítsünk? Kisfiam nyáron már 8 éves lesz, így elérkezettnek láttam az időt, hogy belemerjek vágni egy ilyen projektbe. Minden nyáron volt saját kis medencéje az udvaron, de már tavaly is hangoztatta, hogy kicsinek és túl "babás"-nak (ahogy ő fogalmazta meg) találja a felfújhatós medencét. Persze biztonsági okokból most is azt mondom, hogy nem bánom, hogy eddig vártam egy igazán nagy és komoly medence felállításával. 
Így aztán az elhatározás megfogalmazódott de honnét is szerezzem be és milyen márkát és típust válasszak?
Szerencsémre a SportSarok.hu webáruház készséges kollégái a segítségemre siettek. Elmondtam az elképzeléseimet, és így személyre szabottan kaptam tőlük több típusra is javaslatot. 

Milyen elvárásaim voltak, és milyen szempontok szerint döntöttem?

1. Ár/érték arány
2. Legyen családi méret
3. Legyen vízforgatós
4. Könnyű legyen a felállítása
5. Könnyű legyen a tisztán tartása, karbantartása
6. Könnyen beszerezhetőek legyenek a kiegészítők hozzá
(alkatrészek,  vegyszerek, esetleges javításhoz eszközök stb.)
7. Garancia
8. Amiben bizonytalan voltam: Fémvázas (merev falú legyen) vagy fellfújható gyorsmedence?

Mivel hosszú távra terveztem a medencét felállítani a kertben, így az INTEX fémvázas/merevfalú medencét ajánlották a webáruház kollégái. A család minden tagja szeret pancsolni és a kertben is van bőven hely, ezért kézenfekvő volt a családi méret választása. Vonzó volt a kedvező akciós ár is, illetve a kiegészítők gazdag kínálata. Fontosnak tartom a higiéniát is, ezért ragaszkodtam ahhoz, hogy a vízforgató megoldás biztosított legyen. Így esett a választás egy merevfalú, vízforgatós INTEX medencére, és annak is a családi változatára. A garancia magyarországi szervizháttérel, a medencefóliára 6 hónap, a vízforgatóra 12 hónap, és minden egyéb tartozékra 6 hónap szavatosság. 

Megrendelésemet követően 6 féle szállítási mód közül is választhattam, de természetesen jelen esetben a házhozszállítás volt számomra a legkényelmesebb. A rendelés leadását követően 1 napon belül megérkezett a csomagom. 

A használati útmutatót olvasgatva kicsit megijedtem, hogy megbírkózunk-e majd egy ekkora medence telepítésével? Az útmutató szerint ez mindössze 30 perc alatt lehetséges. Aztán minden elszántságunkat összeszedtük és belevágtunk a telepítésbe.

Medence alátét fóliát is rendeltem, mivel fontosnak tartom a biztonságot és ezzel a fóliával a fűben esetlegesen megbújó hegyesebb növények sem okozhatnak kárt a medencetesten.

img_4589.jpg
A fólia lefektetését követően a medencét és annak tartozékait is elhelyeztük a terepen, majd elkezdtük az összeszerelést. Igaz az útmutató szerinti 30 perces összszerelési időt nem tudtunk tartani, de 1 órán belül végeztünk, azonban mentségünkre váljon, most szereltünk össze ilyet először, gondosan tanulmányozva az útmutatót, lépésről-lépésre haladtunk a telepítésben. Viszont abszolút logikus a leírás és tényleg könnyedén összeszerelhető a medence. 

Néhány életkép a telepítésről

img_4611.jpg

img_4629.JPG

img_4633.JPG

img_4678.JPG

Az első csobbanás az új medencénkben

Jó szívvel ajánlom nektek is az INTEX medencéket, hiszen egész nyáron a saját kertetekben élvezhetitek Ti is a hűsítő fürdőzést, és a kellemes kikapcsolódás pedig garantált! A medencék teljes kínálatát keressétek a Sportsarok.hu webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr914102313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása