sagiandi

A természetesen gyönyörű haj titka

A Monat vegán hajápoló termékcsalád bemutatása

2018. július 24. - sagiandi

Úgy tartja a mondás, hogy a haj a nő legszebb ékessége, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően óvjuk és ápoljuk, saját magunk és mások örömére. Sok férfi első látásra egy hölgyön a haját nézi meg, és csak utána vándorol tovább a tekintete. Ha sokáig meg szeretnénk őrizni a hajunk egészségét és szépségét akkor érdemes odafigyelni, hogy milyen hajápoló készítményeket használunk. Ebben a cikkemben a Monat vegan hajápoló termékcsalád három termékét szeretném nektek bemutatni. 

monat3.jpg

A Monat sampont, öblítést nem igénylő balzsamot és hajegyenesítő krémet teszteltem 12 hétig.

A sampon nagyon gazdaságos, mivel elég egy borsónyi mennyiség is belőle. Egy hajmosás alkalmával kétszer mostam meg vele a hajamat. Mérsékelten habzott és nagyon jól tisztította a hajamat. Már a balzsam használata előtt érezhetően puhább és rugalmasabb lett tőle a hajam. Az illata kellemes, akár egy harmatos mező. A balzsamból szintén elég kis mennyiséget a hajra tenni. Kedvelem benne, hogy nem kell leöblíteni és csak a törölköző száraz hajon kell a haj végeket bedörzsölni vele. El lehet felejteni a gubancos hajat, hiszen a kifésülés gyerekjáték a balzsam használata után! Szárítás után a haj kellemes illatú, rugalmas lett tőle. És ami nekem még különösen pozitív élmény, hogy fantasztikus fényt is kölcsönöz a hajnak. A hajegyenesítő  krém egy könnyed állagú termék, szintén alig érezhető, de kellemes illattal rendelkezik. A hajat védi a hőhatással szemben, óvja egészségét és a szépségét.

monat2.jpg

Ezek a termékek kimondottan száraz töredezett festett hajra ajánlottak és hajnövekedést serkentő hatásuk is van. Ami ugye a töredezett hajnál kiemelten fontos szempont. Nekem nagyon nehezen nő a hajam, és mivel festetem lassan  már 20 éve, ezért gyakran kell a végeit is levágni, hiszen folyamatosan töredezik. Hihetetlen pozitív élmény volt, amikor a fodrászom egyetlen festés után sem javasolta a hajvágást! 

monat1.jpg

A termékeket 12 hétig teszteltem. Ez idő alatt  a töredezés megszűnt, a hajam teljes hosszában rugalmas, egészséges tapintású lett. Aminek pedig nagyon örültem, hogy a hajam szépen növekedett, ahogy a második fotón már jól látszik is a hosszában történt változás. 

Amit fontos még tudni a termékekről, hogy természetes alapanyagúak, vegán,  minden mentesek. 

Jó szívvel ajánlom nektek is ezeket a termékeket. Mivel Magyarországon még most kerül bevezetésre, ezért aki rendelni szeretne, keresse Diát a Facebookon! 

Szeretettel

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr5414132825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Wéber Krisztina 2018.07.26. 21:33:33

Jól hangzik, bár nálunk a makacs korpa ellen kellene valami sikert hozó megoldás....
süti beállítások módosítása