sagiandi

Finomat könnyedén! - Uncle Ben segítségével

2018. október 03. - sagiandi

Az elmúlt hetekben kipróbáltam és megtapasztaltam a rizskészítés egy új, egyszerű módját! Az Uncle Ben's Máris kész előfőzött termékeit teszteltem, melyek meggyőztek arról, hogy bármikor ízletes egytálételt tudok az asztalra varázsolni, mindössze pár perc alatt.

uncle1.jpg

Az Uncle Ben's Máris kész előfőzött termékeit a tökéletes állag és ízélmény  jellemzi. Elég mindössze 2 percig melegíteni mikrohullámú sütőben vagy serpenyőben.

Biztos vagyok benne, hogy veletek is előfordult már, hogy még kora délután sem tudtátok, hogy mit fogtok vacsorázni. A teljes ételhez be kell vásárolni, nem elég csak egy-egy hozzávalót venni. Ha pedig családunk is van, akkor pedig szeretnénk mindenki kedvére tenni. Természetesen mindezt megfizethető áron lebonyolítani. 

Az Uncle Ben's újdonságával teljes értékű étel kerülhet az asztalra, amelyet mindenki szeretni fog, ráadásul nem kell órákat eltölteni a konyhában az étel elkészítésével. 

Ezek a rizsek ízletesek, kényelmes az elkészítési módjuk és csak természetes összetevőket tartalmaznak. Nincs bennük mesterséges színezék, ízfokozó, sem tartósítószer. 

Az Uncle Ben's Máris kész rizst ehetjük csak önmagában, de kínálhatunk mellé gyorsan elkészíthető párolt húsokat, zöldségeket is.

A Paradicsomos-bazsalikosom ízű nálunk az egyik nagy kedvenc. A kisfiam önmagában szokta fogyasztani, szerinte így a legfinomabb. Nagyon szereti a kellemes paradicsomos ízét, de leginkább annak örül, hogy villámgyorsan elkészíthető. 

Nálam a két kedvenc a Hosszúszemű rizs és a Zöldséges aranyrizs. A Zöldséges aranyrizshez egy könnyű halfasírtot készítettem, a Hosszúszemű rizs pedig az őszi szezon kedvelt zöldségével, a párolt sütőtökkel alkotott mennyei párost. Az alábbiakban pedig olvashatjátok mindkét étel recepjét!

Halfasírt zöldséges aranyrizzsel 

uncle2.jpg

Hozzávalók 2 fő részére
30 dkg tengeri halfilé
1 teljes kiőrlésű zsemle
1 tojás
3-4 szál újhagyma
3 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöld
zsemlemorzsa
fűszerek ízlés szerint
olaj a sütéshez
2 tasak MÁRIS KÉSZ Uncle Ben's Zöldséges Aranyrizs

Elkészítés
A halat felszeleteljük, 10 percig főzzük.
Közben a zsemlét vízbe áztatjuk. Ezután a halat turmixgépben pépesítjük, majd hozzáadjuk a (jól kinyomkodott) zsemlét, a zúzott fokhagymát, az újhagymát és tojást. Halak fűszerkeverékkel fűszerezzük, kevés sót teszünk hozzá, végül a durvára vágott petrezselyem zöldjét. Dió nagyságú golyókat formázunk, majd kevés zsemlemorzsába meghempergetjük, végül forró olajban 5-10 perc alatt készre sütjük. Tálaljuk Uncle Ben's Zöldséges Aranyrizzsel, amely 2 perc alatt elkészíthető!

Uncle Ben's rizs párolt sütőtökkel (1 adag)

uncle3.jpg
Hosszávalók
3 szelet sütőtök
1-2 szál újhagyma
egy marék tökmag
só, bors, fűszerek
1 tasak Uncle Ben's Máris kész hosszúszemű rizs

3 szelet sütőtököt felkockázunk és 10 percre a mikróba tesszük a legmagasabb fokozatra.
1-2 szál újhagymát felaprítunk.
1 gerezd fokhagymát (fokhagyma présen átnyomunk) majd olívaolajon megdinszteljük egy marék tökmaggal.
Ezután az Uncle Ben's MÁRIS KÉSZ hosszúszemű rizst hozzákeverjük és 2 percig pároljuk együtt, hogy az ízek jól összeérjenek.  Ízlés szerint fűszerezhetjük, kevés sóval, borssal, kakukkfűvel. Közben a sütőtök megpuhult, kivesszük a mikróból. A rizst tányérba tesszük és a tetejére halmozzuk a párolt sütőtököt.

Jó szívvel ajánlom nektek is az Uncle Ben's Máris kész rizseket! 
A teljes választékot keressétek az M Csemege üzleteiben!

Az ételek elkészítéséhez sok sikert kívánok!

Szeretettel

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3614278785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TiboldS6 2018.10.10. 20:37:59

Ezt a feleségem is elkészítette, és isteni finom lett :)
süti beállítások módosítása