sagiandi

Vásárolj Karácsonyra Zanza terméket és segíts egy kisgyermeknek, hogy iskolába járhasson!

2018. november 27. - sagiandi

Egy cég is lehet példamutató, ha tevékenységével hatást gyakorol a társadalom életére.  A ZanZa missziója, hogy segítse a tanzániai kisgyereket, hogy iskolába járhassanak. Tanzániában az oktatás nem ingyenes és sok családnak luxust jelent, hogy gyermeke iskolába járhasson. A Seaweed Center, ahol a ZanZa termékek egy része készül többnyire nőket (anyákat) foglalkoztat, akik a keresetükből tudják finanszírozni gyermekük taníttatását. Tehát minden eladott, a Seaweed Centerben készült Zanza termék újabb esélyt ad egy kisgyermeknek a tanulásra.

andi1.jpg

A Seaweed Centerben dolgozó nőket többnyire "Mama"-ként emlegetik Zanzibáron. A munkájuk része, hogy maguk termesztik a tengeri hínárt, a fűszereket, virágokat és ők állítják elő az illóolajakat is. A növényeket kiszárítják, majd összekeverik az összetevőket, hogy elkészíthessék a végső terméket, amelyet aztán, mi vásárlók a kezünkbe kapunk. Természetesen szigorúan ügyelnek a higiéniai körülményekre, védőkesztyűt és sapkát is viselnek amikor a termékekkel dolgoznak. A Mamák életkora nagyon változó, van köztük alig harminc éves fiatal nő, és van nyolcvan éves asszony is. A helyi viszonyokhoz képest jól keresnek, azonban a munkájuk nemcsak a pénzt jelenti. 

zanzajazmin.jpg

A Seaweed Center egy új, reményteli jövő felé nyitotta meg a kapukat, azáltal, hogy foglalkoztatja a tanzániai nőket. Ebből a fizetésből tudnak a gyermekek iskolába járni, s ezáltal kapják meg az esélyt arra, hogy egy szebb és jobb felnőttkor várjon rájuk. A fejlődés és a változás, ami a Seaweed Center által történt, itt élő családok számára új lehetőségeket kínált. A büszkeség és tisztelet, ami ezeknek a dolgozó nőknek a lényéből árad nyilvánvalóvá teszi a szemlélő számára, hogy a Seaweed Center sokkal több, mint egy hínár gazdaság, ami kozmetikai termékeket állít elő, sokkal inkább egy társadalmi és persze gazdasági kis csoda Afrika egyik legszegényebb mégis legszebb szigetén. 

A ZanZa pedig elhozta ide Magyarországra is ezt a csodát, hiszen termékei között megtalálhatjuk a Seaweed Centerben dolgos kezű asszonyainak a keze által készített kozmetikumokat is. Minden eladott termék után esélyt kapnak a tanzániai gyermekek arra, hogy iskolába járhassanak, s ezáltal majd egy jobb és szebb jövő kapui nyílhassanak meg előttük.

Ebben a cikkben a személyes kedvenceimet mutatom be nektek, bízva abban, hogy Ti is megérzitek majd azt a varázslatot, amely ezeket a termékeket körülveszi. 

Lemongrass - citromfüves ápoló csomag

img-0402.jpg

Első személyes kedvencem a citromfű ápoló csomag, amely egy fantasztikus illatú natúr szappant és egy testápoló/masszázsolajat tartalmaz. A natúr szappan a citromfű nyugtató hatásával kiváló antidepresszáns, amely segíthet a stressz enyhítésében, illetve fáradtság és álmatlanság esetén is jó hatást gyakorol a szervezetünkre. Fürdés után, a citromfű illóolajat tartalmazó testápoló olajjal varázslatosan hidratálttá és puhává tehetjük a bőrünket, de egy esti masszázs is segítségünkre lehet az ellazulásban egy hosszú nap után. Ha egy forró  fürdő vagy zuhany után maszírozzuk bőrünkbe a Lemongrass testápoló olajat, akkor garantált a nyugodt alvás.  A szűz kókuszolaj adta hidratalás és kényeztetés maga a természet ajándéka, nem véletlenül használják a nők a szépségápolásban évezredek óta. (Az olaj 100% szűz kókuszolaj felhasználásával készült.)

Topáz illatmentes shea vaj testápoló és Opál 

img-0383.jpg

Aki az illatmentes natúrkozmetikumokat szereti, annak szeretettel ajánlom figyelmébe ezt a két terméket. A Topáz luxus kényeztető testápoló, amely illatmentes és 5 féle olajat tartalmaz. A B5 provitamin hosszan tartó hidratálást biztosít, használata után a bőrünk selymes puha és lágy lesz. Az aloe vera segíti a teljes és mélyebb felszívódást, ezáltal hosszú időn keresztül élvezhetjük bőrünk hidratáltságát. Használat után nem tapasztalunk zsíros, olajos hatást, viszont a  bőrünk azonnal bársonyos tapintású lesz.

A tégelyben az Opál 100 % finomítatlan shea vajat látjátok. Szintén nagy kedvencem, mivel minden bőrtípusra használható, s így az én érzékeny bőrömre is. Az extra száraz területeket szoktam vele bekenni, mint például télen az ajkaimat vagy éjszakára a kezeimet. Tökéletes hidratálást biztosít, így reggelre megszűnnek a száraz területek. Segíti a sarok száraz, repedezett bőrének a felpuhítását is. Télen érdemes vele jól bekenni a talpunkat, húzni egy zoknit rá éjszakára, és reggelre csodálatosan rendbe teszi a lábainkat.  Akinek nagyon száraz a bőre, arcápolásra is használhatja, bízhat a shea vaj erejében, csodálatosan rendbe fogja tenni a bőrét.  A termék nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot. A 200 ml-es kiszerelés nagyon sokáig elég, legalább 4 hónapra elegendő. 

Jasmine szappan

img-0401.jpg

Vannak kultúrák, melyek a jázmint a nők virágjának tartják. Telt és titokzatos illata felébreszti az érzékeket mégis nyugtató hatású, olykor misztikus, mint a nő maga; vallják sok helyen. A ZanZa Jasmine szappan az egyik legkülönlegesebb termék, hiszen jázmin parfümolajat tartalmaz, s az ápoló esszenciáknak köszönhetően fantasztikusan illatossá és puhává varázsolja a hölgyek bőrét. Illata fürdés után még órákig érezhető, ezért javasolom használatát egy romantikus randevú előtt, vagy nyugtató kényeztetésként is meglephetjük vele magunkat a hideg téli estéken. 

A Seaweed Centerben előállított termékekben benne van a tanzániai nők büszkesége és becsülete, benne van sok-sok jóság és szeretet, s ezek által építik gyermekeik jövőjét. Büszke vagyok arra, hogy használhatom ezeket termékeket, és a tudat, hogy hozzásegítettem egy kisgyermeket ahhoz, hogy iskolába járhasson és tanulhasson, melegséggel tölti meg a szívemet.

Jó szívvel ajánlom a ZanZa termékeket mindenkinek, a teljes termékkínálatot a webáruházban találjátok!

Szeretettel,

Ságiandi

Forrás: www.zanzaklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7014396326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása