sagiandi

Kényeztetés mesterfokon

Kevin Murphy: Ott hat ahol kell

2017. április 25. - sagiandi

img_5690.JPG

A Kevin Murphy Magyarország termékeit már jó pár évvel ezelőtt sikerült kipróbálnom. Akkor a szőke hajra speciálisan kifejlesztett termékcsaládot teszteltem.

Elöljáróban fontos megemlíteni, hogy a Kevin Murphy samponok, festékek, styling és finish termékek parabén, szulfát, ammónia és PPD mentesek, tehát nem használnak kemikáliát, a termékek fejlesztői elhatárolódnak az állatkísérletektől. A Kevin Murphy nagy hangsúlyt fektet termékei összetevőire. Beszerzésükkor fontos szempont, hogy fenntartható forrásból származzanak. 

17800364_1285983951439364_5247614906281252932_n.jpg

A REPAIR.ME termékcsaládot kifejezetten az igénybe vett haj ápolására fejlesztették. A csúcstechnológiát alkalmazó, zöldborsó fehérjét tartalmazó termékek, puhává teszik és újraépítik a sérült haj szerkezetét. Ott és olyan mértékben ápolnak, amelyre a hajnak szüksége van! 

REPAIR-ME.WASH
Helyreállító, hajerősítő sampon

Rekonstruáló sampon, mely erőteljes bambusz fehérjékkel és selyem aminosavakkal erősíti a hajat és eltávolítja belőle a szennyeződéseket. A papayából kinyert aktív enzimek helyreállítják, a zöldborsóból származó fehérjék pedig újraépítik a hajszerkezetet.

Használata után a hajam rugalmas és fényes lett. 

img_5669.JPG

REPAIR-ME.RINSE
Hajerősítő balzsam
Újraépítő, erősítő balzsam shea vajjal és aloe vera kivonattal, mely kíméletesen olajossá teszi a hajat, hogy megvédje a károsodástól, fokozza a haj kezelhetőségét és fényessé teszi.

A samponnak és a balzsamnak nagyon kellemes, finom illata van.

LEAVE-IN.REPAIR
hajszerkezet újjáépítő pakolást törülköző száraz hajon alkalmaztam. Mivel pumpás kiszerelésben kapható, ezért nagyon gazdaságos a használata. Két pumpányi adagot oszlattam szét egyenletesen a hajamon.

17861463_1285983358106090_7276600388511300006_n.jpg

Célzottan javítja és újjáépíti a haj szerkezetét. Csúcstechnológiát alkalmazó, zöldborsó fehérjét tartalmazó termék, puhává teszi és újraépíti a sérült hajat. Ott hat, ahol kell! Bambusz és jojoba mag kivonat tartalmának köszönhetően erősíti és javítja a hajszerkezetet, elfedi a töredezett hajvégeket. XHP tartalma révén a hővédelem garantált, 220 Celsius fokig.

Hajamat a szokásos módon formáztam, a hajszárítást követően azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb lett a tartása, és a formáját megőrizte több napon keresztül.

A Kevin Murphy termékek a http://www.kevinmurphy.hu/ oldalon érhetők el.

Próbáljátok ki Ti is! 

Szeretettel,

Sagiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7112453699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása