sagiandi

Egy valódi nő sminkje

Pierre René Professional – A szépség hatalma

2017. május 09. - sagiandi

img_6259.JPG
Mindannyian szépek vagyunk! Igen! Mert minden NŐ szép! Fontos, hogy akit a tükörben látunk, azt szeressük! Vagyis szeressük önmagunkat! Ha nem vagyunk elégedettek azzal, aki visszanéz ránk, akkor dolgozzunk egy picit magunkon, hiszen a szépség mindannyiunkban ott rejlik! Fejlesszük magunkat, tegyünk a boldogságunkért, legyenek céljaink, és tanuljunk meg szépnek lenni!

A Pierre René Professional küldetése ebben rejlik.  Nemcsak minőségi és professzionális termékekkel, hanem személyi tréningekkel segítik a mai nőket egyéniségük és magabiztosságuk tökéletesítésére.

Nagy öröm számomra, hogy az elsők között próbálhattam ki a cég sminktermékeit.

A legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek túlnyomó többsége hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt és jelentős részük parabén mentes. A felhasznált összetevők egytől-egyig megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak. A kozmetikumok fejlesztése és tesztelése során a Pierre René szakemberei nem végeznek állatkísérleteket. A Pierre René Professional elkötelezett a környezetvédelem iránt, ezért termékeik előállítása során az újrahasznosított csomagolóanyagok felhasználását helyezi előtérbe.

img_6176.JPG

A legújabb termékek közül próbáltam ki hármat. Egy körömlakkot, egy szemhéjtust és egy szempilla göndörítő spirált.

img_6217.JPG

A Nail Polish Top Flex körömlakk szakszerű gél technológiával, 51 árnyalatban kapható. A hatalmas színskálából borzasztó nehéz volt egyetlen egy körömlakkot kiválasztani. Szívem szerint az összes árnyalatot elhoztam volna. De végül a választásom egy szolid, de mégis rendkívül intenzív rózsaszín árnyalatra esett. A körömlakk extra gyorsan szárad, és 7 napig tökéletesen tartós marad a körmeiden. Megjegyzem, én nem kíméltem, mert ugyanúgy mosogattam, (sőt még kertészkedtem is) mint máskor, és tényleg nem pattogott le.

A folyékony szemhéjtus Royal Liner intenzív fekete színben kapható. Felvitele pontos és precíz vonalat eredményez. Mivel minden nap festem a szemem, és tust is használok ezért már nagyon sok márkát kipróbáltam. Ez az első szemhéjtus amivel 100 %-osan elégedett vagyok. Vízálló, ezért biztos lehetsz abban, hogy a nap végén is ugyanúgy fog kinézni a sminked, mint kora reggel. Mivel szemészetileg tesztelt, így biztos lehetsz benne, hogy semmiféle kellemetlenséget nem fog okozni a használata.

Szempilla ívelő mascara Super Curly Mascara speciálisan kialakított, új generációs kefével rendelkezik, mely könnyű és pontos felvitelt és hatásosan ívelt pillákat biztosít. Innovatív, nylonnal dúsított formulája megvastagítja a szempillákat. A formulában található hidratáló anyagok és vitaminok gondoskodnak a szempillák állapotáról, rugalmasságáról és fényéről. Szintén szemészetileg tesztelt, hipoallergén termék.

A termékek megvásárolhatók: http://www.pierrerene.hu/
Személyi tréningre jelentkezhetsz: http://valodino.hu/

Száz szónak is egy a vége, a Pierre René Professional termékei igazi luxuskozmetikumok. Használatuk során Te is érezni és tapasztalni fogod, hogy a cég küldetése a nőkben rejlő szépség és individuum felszínre hozásában rejlik.

Szeretettel ajánlom,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6512490401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása