sagiandi

Tradíció a bőrápolásban

Tibolina kéz- és testápoló krém teszt

2017. június 26. - sagiandi

img_9155_2.JPG

A Tibolinát 20 éves receptúra alapján, magyar kezek gyártják, és csomagolják.

A Tibolina története Sajóbábonyból indult 1992-ben, először munkavédelmi kézkrémként, fém tubusba töltve került forgalomba. Mára a krém csomagolása átalakult, és a rengeteg pozitív visszajelzés hatására kéz- és testkrémként újult meg. Kifejezetten érzékeny, száraz, akár ekcémás bőrre is javasolják, illetve gyermekek számára is kiváló választás.

Enyhén citrusos, kellemes illata van, amely rögtön elnyerte a tetszésemet. Számomra külön meglepetés volt, hogy mindenféle kiszerelésben kapható. Így aztán aki a tégelyes verzióért rajong, abban is megtalálja, de van pumpás és tubusos kiszerelése is.

img_8099.JPG

A tubusos kiszerelést azért kedvelem, mert a táskámban kis helyen elfér, és amikor úgy érzem, hogy a kezem ápolásra szorul, mindig kéznél van.

tibolina.jpg

Rendkívül száraz bőröm van, sajnos mosogatás után mindig kiszárad, a téli hónapokban pedig rendszeresen kirepedezik. Mióta minden mosogatás után a Tibolina kézkrémet használom, megszűntek a panaszaim. Puha és bársonyos a bőröm, nem hagy maga után ragacsos érzést, és a kellemes citrusillat is hamar elillan. Viszkető, különösen száraz bőrfelületen is kiválóan teljesített, pár nap alatt rendbe hozta a kezelt felületet.

img_9026.JPG

Télen még nem volt alkalmam kipróbálni, de biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát fogom venni.

A Tibolina kéz- és testápolókrém hipoallergén, vegán és állatkísérlet mentes. Tudni kell róla, hogy az előállításához napenergiát használtak fel. Számomra nagyon szimpatikus, hogy az előállításhoz szükséges alapanyagokat, magyar vállalkozói partnerektől szerzi be a cég.

A termékek elérhetők:

http://cleaneco.hu/termekek/haztartasi-termekek/tag/tibolina-krem

illetve a patikákban és gyógynövényboltokban.

Nektek is jó szívvel ajánlom a Tibolina magyar gyártású kézkrémet!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6312613883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09. 12:21:52

A Tibolina kézkrémről még nem halottam

sagiandi 2018.01.09. 12:36:59

Szinte minden drogériában kapható, és baráti ára van! :)
süti beállítások módosítása