sagiandi

A komplex és higiénikus szájápolás

CURAPROX fogkefe teszt

2017. július 13. - sagiandi

curo.JPG

Aki rendszeresen és helyesen tisztítja a fogait és ínyét, annak jó esélye van arra, hogy időskorára is megőrizze szája és fogai egészségét. Fogaink folyamatosan ki vannak téve a baktériumok támadásának. Bár minden egészséges ember szájában milliónyi baktérium és mikroba található, amelyek a megfelelő szájflóra elengedhetetlen részei, lerakódásuk komoly fogápolási problémákhoz vezet. Tökéletes szájápolás nélkül a fogakon és az ínyszélen kialakul a plakk (más néven lepedék), ami a baktériumokból álló filmszerű réteg. Ez a plakk okozza a fogszuvasodást, az ínygyulladást (gingivitis), súlyosabb esetben pedig a fogágygyulladást (parodontitis) is.

A vérző íny például biztos jele, hogy valami nincs rendben, úgyhogy ideje változtatnod a fogápolási szokásaidon és/vagy felkeresned a fogorvosodat!

Ma már közismert tény, hogy a nem tökéletes szájápolás súlyos egészségügyi problémákat okoz:

  • a véráramba bejutó baktériumok hozzájárulnak az érelmeszesedés kialakulásához, ami fokozza a szélütés és szívinfarktus esélyét
  • növeli a koraszülés kockázatát

A szájápolás területén is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Azonban minél sűrűbb csomózású fogkefét használunk, annál hatékonyabb lesz a tisztítás.

A rendkívül sűrű csomózású Curaprox fogkeféknek hála egy mozdulattal, alaposabban tudod eltávolítani a lepedéket, a speciális fogköztisztító és egycsomós fogkeféknek köszönhetően pedig nem marad többé nehezen elérhető, tisztítatlan terület. A fogkefék kicsi és tömör fejüknek köszönhetően mindenhova elérnek, a puha, sűrű szálak pedig a fogak és íny találkozását is megtisztítják, amire a közepesen kemény vagy kemény fogkefék csak az íny károsodásával, felsértésével képesek. A legtöbb fogkefe sörtéi túl kemények ahhoz, hogy a kritikus területeket, réseket túlzott rányomás nélkül tisztítsák. Ezért előnyösek a puha fogkefék. Talán Te is tapasztaltad már, hogy az alaposabb tisztításért bizony keményebben dörzsölöd a fogaidat és az ínyedet, ami viszont visszafordíthatatlan károsodást okozhat! Az erős sikálás ugyanis az íny visszahúzódásával járhat, aminek következtében szabaddá válhat a rendkívül érzékeny fognyak. A CURAPROX fogkefék speciális CUREN® szálakkal készülnek, amelyek még nedvesen is megtartják az eredeti, kiváló rugalmasságukat, így a puha fogkefe fogmosáskor nem okoz sérülést.

Már több mint egy hónapja használom a fogkefét. Kaptam hozzá aktív szenet tartalmazó fogkrémet is, amely fehérítő hatású, viszont nem károsítja a fogzománcot! Mindkét terméket nagyon megkedveltem. A fogkefe különösen puha mégis tartós és hatékony, elegáns fekete színű, fekete sörtékkel. Az 5460 darab CUREN® szálnak köszönhetően hihetetlen gyengéd a fogaimhoz, de mégis alaposan tisztítja még a hátsó fogaimat is.

Ha nektek már van Curaprox fogkefétek, akkor még egy szuper nyári nyereményjátékban is részt tudtok venni. Csak vigyetek magatokkal a nyaralásra egy Curaprox fogkefét és szelfizzetek! Szuper nyeremények várnak rátok!

A játék itt elérhető: http://nyeremenyjatek.sagerdental.hu/regisztracio

Ha pedig még nincs CURAPROX fogkefétek, itt tudtok rendelni: https://www.sagerdental.hu/termekek

Jó szívvel ajánlom nektek is a CURAPROX fogkeféket!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7012661011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása