sagiandi

Őszre hangolva a Rossetti bizsuval

Sálak, kendők, kiegészítők

2017. október 03. - sagiandi

pava.jpg

Ősszel tárul ki leginkább a világ az őszi színek és trendek tekintetében. Ilyenkor kíváncsian várom, hogy milyen új színekkel és mintákkal tudom feldobni az őszi ruhatáramat. Ebben a cikkben kedvenc őszi sálaimat, kendőimet és kiegészítőimet mutatom be nektek. Remélem mindenki talál majd kedvére valót! 

Az egyik nagy kedvencem a pávamintás stóla, amely gyönyörű színeivel garantáltan felhívja magára figyelmet. 

arany.jpg

Ez a csodálatos szárny formájú gyűrű csiszolt kővel és strasszokkal díszítve garantáltan magára vonzza mindenki tekintetét. Elegáns, letisztult formájával nem hivalkodik, mégis sikkes megjelenést biztosít viselőjének.

keksal.jpg

Nincsi is jobb egy romantikus sétánál egy kellemes őszi napon. Viszont sál nélkül ne induljatok el, hiszen ahogy megy le a nap, úgy hűl le a levegő is. Ilyenkor jön jól egy meleg sál vagy stóla, amely kellemesen melegíti a hátunkat a hűvösebb őszi estéken. Ez a könnyed puha anyagú "Ani" csíkos stóla 10 féle színben kapható a Rossetti bizsu kínálatában. Én ezt a szép púderes zöld árnyalatot választottam a hozzá illő kiegészítőkkel. 

abszztrakt2.jpg

Aki a visszafogottabb színeket és mintákat keresi, azoknak bátran ajánlom a "Rojtoska" stólát, amely rojtjaival és absztrakt mintáival igazi alapdarabja lehet a ruhatárunknak. 

absztrakt1.jpg

absztrakt3.jpgezust.jpg

Ez a gyönyörű ezüst, strasszköves gyűrű szintén nagy kedvencem, nagyon jól tudom kombinálni különböző stílusú szettekhez. 

 golden.jpg

Végezetül pedig szeretném megmutatni nektek ezt a gyönyörű matt arany karperecet. Szeptemberben férjhez ment a gyerekkori barátnőm; az esküvőn egy egyszerű kék ruhát viseltem, melyet ezzel a karpereccel dobtam fel. Alapelvem a "kevesebb néha több" - ezért sosem viselek sok ékszert. Jelen esetben is egy visszafogott arany fülbevalót, egy karórát illetve ezt a karperecet választottam. A karperec 4 aranysávból áll, melyet egy biztonságos rugós kapocs tart össze, így garantáltan nem esik le a csuklóról. 

Ha nektek is megtetszett valamelyik kiegészítő, akkor nézzetek szét a Rossetti bizsu webáruházban, ahol széles választékkal és állandó akciókkal kedveskednek nektek.

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9512923093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása