sagiandi

Karcsú alak erőfeszítés nélkül

Lytess intelligens ruha teszt

2017. október 12. - sagiandi

lytess1.jpg

A Lytess intelligens alakformáló ruha augusztusban érkezett tesztelésre. De mivel ez a hónap nagyon forró volt és napi 8 órát nehezen bírtam volna ki az irodában ülni az egyébként kényelmes, de ilyenkor meleg ruhadarabban, ezért a tesztelést szeptemberre halasztottam. Már nagyon vártam, hogy hűvösebb legyen és végre kipróbálhassam ezt a szuper alakformáló rucit. Kíváncsi voltam a hatására, mivel már a tájékoztató leírásában azt olvastam,hogy mindössze 10 nap alatt látványos eredmények érhetők el vele, feszessé teszi a bőröm és karcsúsít is! 

Többen írtátok, hogy nekem erre semmi szükségem, hiszen így is vékony vagyok. De higgyétek el, közel a 40-hez bizony már nem olyan az alakom, mint 20 évesen volt. Igaz minden nap mozgok, jó sokat lépcsőzök, mivel szerencsémre a munkahelyemen nincsen lift, így az edzésem meg is van a 3. emeletre való feljutással, melyet oda-vissza naponta úgy 10-15-ször megteszek. Viszont nem járok rendszeresen edzőterembe és nem sportolok. Ha lehetőségem van, futok a gyerekkel, sokszor a gyerek után, a gyerek mellett, mikor éppen rollerezik vagy bicajozik. Esténként fél órát tornázom a szobában, melyet semmiképp sem hagynék ki, még hétvégi pihenős napokon sem. Ez valamire elég, de arra nem, ami a valódi cél lenne: karcsúság és feszesség.

A Lytess alakformáló ruha és a mikro-kapszulázott fogyasztó, feszesít és hidratál, mindösszesen 10 nap alatt, mindenféle erőfeszítés nélkül formás és karcsú alakot érhetünk el vele. Parabénmentes ruházat 100% hatékonysági fokkal rendelkezik a textil és a kozmetikai hatása révén.


Az anyag hatékonyságának titka:

3D kötés, így könnyedén felveszi teste alakját; a mikroszálas anyag kellemes bőrbarát tapintású a rendkívüli kényelemért; félig átlátszó, ezért a ruha alatt diszkrét megjelenést biztosít.

A kozmetikai hatékonysága miben rejlik?

A három tényező: karcsúsító - indiai család kivonat és koffein; feszesítő - párgatövis; hidratáló - shea vaj által.

lytess2uj.jpg

Hogyan működik?

Az alakformáló ruházat körkörös kötési technika segítségével készül, így az anyag egyenletesen veszi körbe a testet anélkül, hogy összeszorítaná. Az intelligens ruhában található mikor-kapszulák, a testmozgás során, a ruha surlódása következtében megtörnek, és fokozatosan jutnak ki a mikro-kapszulázott kozmetikai hatóanyagok. A mikro-kapszulázott kozmetikai anyagok többszöri mosás után kifogynak, mivel a folyamatos használat során a kapszulák tartalma kiürül. A benne lévő aktív kozmetikai összetevők 30 mosás alatt oldódnak ki teljesen. Javasoljuk a termék viseletét napi 8 órán át, így az eredmény 10 nap után akár 2 centiméterrel karcsúbb derék, 1,4 centiméterrel vékonyabb combok. A vizsgálatok eredményét az ISO9001 független laboratóriuma támasztja alá. 

lytess3uj.jpg

A Lytess alakformáló ruha igazából úgy néz ki mint egy térdnadrág. Az anyaga kellemes tapintású, a viselete  kényelmes, tulajdonképpen teljesen rásimul a testre, mégsem szorít sehol. Mivel sűrű szövésű az anyag, ezért egyáltalán nem látszik át. Felsőruházat alatt viseltem, ezért fontos is kiemelni, hogy a napi 8 órás használat alatt nem izzadtam bele, nem okozott semmilyen kellemetlen érzést. A nadrágnak enyhe jellegzetes illata van, ami leginkább a shea vaj illatára emlékeztet. Az alakformáló ruci nálam is tökéletesen "működött" - azaz beváltotta a hozzá fűzött reményemet, mely remény találkozott a termék leírásában található ígérettel!  Íme a valósággá vált ígéret 10 nap használat után: a bőröm feszesebb lett, a combjaim 1 centiméterrel vékonyabbak lettek, a derekam pedig 1,5 centiméterrel karcsúbb lett! A tények számomra önmagukért beszéltek. 

Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos ajánlásával!

A termék elérhető

a patikákban, 
valamint a www.eventuspharma.hu webshopon. 


Nyíregyházán 
a Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinikán 

www.dermaart.hu
www.facebook.com/dermaartclinic.hu

 és  a Derma-Art Szépségponton
www.facebook.com/szeretemaborompont

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3812956305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2017.10.20. 19:11:34

Nagyon ígéretes termék, köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat :)
süti beállítások módosítása