sagiandi

A darázsderék titka a hulahopp karika

Egyszerű - otthon végezhető tornagyakorlatok a Sportsarok támogatásával 2.rész

2017. november 29. - sagiandi

Ebben a cikkben a SportSarok webáruház támogatásával, a masszázs hulahopp karikát mutatom be nektek.

hulahopp fitnesz eszköz egy karika, amelyet a derekad, a végtagjaid és a nyakad körül tudsz forgatni. Az alap hulahopp gyakorlat 10 perc alatt elsajátítható, kiválóan formázza a csípődet. A hulahopp karikával ritmikus, táncszerű gyakorlatok végezhetők, amellyel finoman edzhető a test minden izma, növelhető az aerob aktivitás és erősíthető a szív és érrendszer.  Naponta 20 perc hulahopp karikázás, és egy hét után szemmel látható lesz az eredmény! 

hh1.jpg

Hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő eszközt?

Nálam az első szempont az eszköz hatékonysága. De fontos szempont az is, hogy könnyen tudjam tárolni. A masszázs hulahopp tornakarika, hullámosított felülettel rendelkezik, mindez magában foglalja a cardio, akupresszúra, karcsúsító- és masszázs- funkciókat egyben. Formálja a combokat, a feneket, a derekat, a csípőt és a karokat. Javítja a mozgáskoordinációt, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. Nekem az is nagyon tetszik benne, hogy 6 különálló részből egyszerűen összerakható és használat után szétszedhető, ezzel kis helyen tárolható, könnyen magunkkal vihető.

hpkarika.jpg

Mivel a csípőn illetve a derékon kell egyensúlyozni, ez a hulahopp karika az igazán kritikus területeket veszi célba: a hasat, a derekat, a csípőt, a feneket, de még a combokat is, ráadásul javítja a testtartást, az állóképességet, és közben roppant jól lehet szórakozni! Ennél a mozgásfajtánál a szervezet a szénhidrátokat és a zsírokat oxigén segítségével égeti el, ezzel biztosítja az izmok számára szükséges energiát. A pörgetés során minden izmodat igénybe veheted, ettől azok erősebbé is válnak. 

Nagyon fontos, hogy alaposan melegítsd be egész testedet az edzés előtt, és a nyújtásról se feledkezz meg. Ezzel elkerülheted a későbbi izomlázat és a merev izmok sérülését.

hh3.jpg

Miért jó hulahopp karikával tornázni?

A hulahopp fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskoordinációt,  minden izmot meg tudsz vele dolgoztatni, az izmok erősödnek, rugalmasabbá válnak. Viszonylag kis erőbedobással használható és minden edzettségi szinten alkalmazható. Alakodra nagyon jó hatással van, ugyanis nem csak hajlékonyabb leszel, de csípődet is kiválóan formálhatod vele. Ha rendszeres edzel vele, garantált, hogy Neked is vékony csípőd, darázsderekad lesz. Sok előnye van még ennek a mozgásnak. Nincsen edzettségi szinthez kötve, bárki, bármilyen korosztály, bárhol végezheti. Nem terheli az ízületeket és gerincproblémákra is gyógyír lehet.  Szív és érrendszer erősítő. És ugye az sem utolsó szempont, hogy nem egy drága kellék.

Hogyan használjuk?

Elsőre nem mindenkinek sikerül ráérezni, de nem kell aggódni, ez normális! El kell kapni a ritmust, mert ha egyszer rájövünk a tecnikára, akkor nehéz lesz letenni! Kitartónak kell lenni, ugyanis napi 10-15 perc gyakorlással 2-3 hét alatt látványos eredményeket érhetünk el! Később persze lehet emelni az adagot annak függvényében, hogy ki milyen intenzitással kíván edzeni. 

A hulahopp karikát nekem találták ki. Sajnos nekem nincs időm munka és gyerek mellett naponta eljárni az edzőterembe. Viszont ezt a mozgásformát akár a tévé előtt, vagy telefonálás közben is végezhetem, így elrepül az idő, és közben formálódom és erősödöm.

hh2.jpg

hh7.jpg

Bátran próbáljátok ki Ti is, nem fogjátok megbánni!

Ajánlom figyelmetekbe a SportSarok webáruház kínálatát, ahol nemcsak szuper árakkal, de folyamatos akciókkal is kedveskednek a vásárlóknak!

Szeretettel

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4613403605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása