sagiandi

HappySkin illatos játékok a fürdőszobában

2018. március 28. - sagiandi

Minden gyermeknek két dologra van leginkább szüksége: sok jó játékra és sok-sok jó mesére. S mitől lesz jó egy játék? Leginkább attól, ha beindítja a gyermek fantáziáját, hiszen a gyermeki képzelet határtalan! Néha egy  teljesen hétköznapi tárgy  pillanatok alatt valamilyen más, csodálatos dologgá alakul át és különleges játékok kelnek életre a gyermeki fantázia segítségével. A HappySkin gyermekek számára kifejlesztett termékeivel a fürdőzés is kreatív, élményekkel teli elfoglaltság lehet esténként.

img_7447.jpg

Természetesen nagyon fontos, hogy a szülő - odafigyelve az apróságok biztonságára - lehetőséget biztosítson arra, hogy a gyerekek kreatív fantáziájukat megcsillantva kipróbálhassanak különböző játékokat. Előfordul sok esetben, hogy ezek meglepő helyzetek elé állítják a szülőt is, de úgy gondolom nincs olyan helyzet egy játékban amit ne lehetne mókásan felfogni. 

img_7351.jpg

HappyDough - fürdőgyurma

Kisfiam az óvodában nem szeretett sem rajzolni, sem gyurmázni. Nagyon izgultam az iskolakezdéskor, hogy vajon flottul veszi-e majd az akadályokat, a kézügyessége megfelelő lesz-e ahhoz, hogy megtanuljon szépen írni és rajzolni. Szerencsére gyorsan felvette a ritmust, ma már szorgalmas kisiskolás, aki szeret színezni, rajzolni és gyurmázni. Persze a gyurma tekintetében azért bevetettem egy kis taktikát, ami a HappySkin fürdőgyurmája volt. Gondoltam biztos unalmas lehet már a megszokott gyurmázás, picit változtassunk és próbáljunk ki olyat, amivel a vízben lehet alkotni. Így történt, hogy a fürdőgyurma megjelenésével a fürdőszobánk egy igazi alkotóműhellyé változott. 

img_7480.jpg

Ez a fürdőgyurma könnyen formázható, így ideális minden kis és nagy gyermek számára, akik érzik magukban a játékos kedvet. A termék a COSMOS által minősített organikus szappanalapú, natúr, bőrbarát és káros anyagoktól mentes. Ezekkel a szuper színes gyurmákkal minden gyermek kiszínezheti a szürke hétköznapokat, hiszen az esti fürdésnél minden nap újabb és újabb szuper kaland várja az apróságokat. A natúr, friss, tiszta illatos, vidám szappangyurmákkal bármilyen figura elkészíthető, akár a színeket is lehet kombinálni. Mostantól a fürdés is gyerekjáték! Egy veszélye van a dolognak, hogy nehezen lehet majd kicsalogatni a fürdőkádból a kis művészeket. Bertold fiacskámból szobrász lett, a saját testrészeit mintázta meg a gyurmából majd a végén vízzel vegyítve egy új masszát hozott létre, amiben aztán a fürdőkád szélén pihenő dínókat is megfürdette. 

HappyBlock színes szappanfigurák

happyblocks_szett_1.jpg

A boldog gyermekkor kedvenc játékait, az építőkockákat is becsempészhetjük most már a fürdőszobába. Így lesz  garantáltan mókás a kézmosás vagy fürdés pillanata, hiszen még sose volt ennyire gyerekjáték a szappanozás! A kis építőkockák COSMOS által minősített, magas minőségű organikus összetevőket tartalmaznak, színűket és illatukat pedig natúr színezőknek és illatoknak köszönhetik. Az intenzív színek:  a fehér, kék, piros, zöld, sárga és lila HappyBlockok magukkal ragadják a gyermekek képzelőerejét, színűkkel és illatukkal pedig játékra ösztönöznek. A doboz tartalmaz 6 db különböző színű és illatú szappanfigurát, melyek egyenként több alkalomra is elegendőek. Nálunk a lila színű szappan lett a kedvenc, hiszen még nem oly távoli az óvoda emléke, ahol lila csoportos volt Bertold. Az esti fürdésnél mindig nagy örömmel vettük kézbe a szappant, amely méreténél fogva is pont az ilyen picurka gyermeki kezekbe lett tervezve. 

A termékek főbb hatóanyagai:

  • Glicerin: Biztosítja a bőr hidratáltságát, vízmegtartó, rugalmasító hatású.
  • Aloe vera: Segít a bőr hidratálásában, regenerálásában, gyulladáscsökkentő, nyugtató, vírus és baktérium ellenes hatású.

Jó szívvel ajánlom minden gyermeknek a HappySkin termékeit, mert fantasztikus élmények lapulnak a dobozkákban, s emellett természetes összetevőkkel tisztítják és ápolják  bőrt!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr1413785494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása