sagiandi

Hangolódjunk a nyárra a Soins bőrápolási termékeivel!

2018. április 23. - sagiandi

Nemcsak télen, nyáron is az időjárás viszontagságaival küzdünk, bőrünket ilyenkor azonban nem a zord hideg, hanem a nyári időjárás veszi fokozottan igénybe. Mivel lassan nyakunkon a nyár, a napsugárzás, a légkondicionáló gépek, a strandolás, a vízi szórakozás mind mind megviseli a bőrt, így extra védelmet és  ápolást kíván. A Soins natúrkozmetikum termékcsalád a lehető legnagyobb gondossággal ápolja a bőrünket, gondolva a kisbabákra és a gyermekekre is.

img_0486.JPG

Biztosan vannak akik emlékeznek, hogy teszteltem már Soins natúrkozmetikumokat, és ha picit lejjebb görgettek, mondjuk úgy egy évet, akkor megtaláljátok a bőrápoló készítményekről írt cikkemet is, amelyben hatalmas rajongással írtam a készítményekről. Lelőhely: ITT Ez a rajongás azóta sem múlt el, sőt egyre csak fokozódik! Ebben a cikkemben nemcsak a hölgyeknek ajánlok nélkülözhetetlen nyári kozmetikumokat és bőrápoló készítményeket, hanem a gyermekeknek is bemutatok két nagyon jó terméket.
Kezdjük a gyerekekkel!

Baba fürdetőtej mandarinnal

img_9983.jpg

Az édes mandula olaj, sárgabarackmag olaj, shea vaj, panthenol, mandarin olaj gondoskodik arról, hogy a babák és gyermekek érzékeny bőre mindig ápolt és hidratált legyen. Mivel kellemes mandarin illata van, ezért Bertold fiacskám minden este örömmel fürdik ezzel a fürdetőtejjel. Ne lepődjetek meg rajta, de nem habzik! Úgy kell alkalmazni, mint egy testápolót: egy kevés mennyiséget a kezünkbe teszünk és végisimítjuk vele a babánk vagy gyermekünk bőrét, majd tiszta vízzel lemossuk. Az ápoló hatóanyagok rögtön akcióba lépnek, ahogy a bőrrel érintkeznek. Az eredmény pedig extra puha és hidratált bőr lesz. Külön örülök neki, hogy még a legérzékenyebb bőrre is jó hatással van, hiszen az ápolás mellett, fantasztikusan nyugtatja is a kicsik bőrét. Mivel a kisfiam már nagyfiú, ezért ő egyedül fürdik, de szerencsére nagy gondossággal használja a tisztálkodáshoz és a testápoláshoz szükséges termékeket. 

Ajakír igazi csokival

getdata.jpg

Egy ápoló, illatos ajakír egyetlen nő vagy kislány nesszeszeréből sem hiányozhat. De mi a helyzet a fiúkkal? Nálunk érdekesen alakult a csokis ajakír pályafutása. Azt reméltem, hogy az enyém lesz, ezzel szemben a gyerkőc megkaparintotta. Mikor megérkezett a csomag és kibontottam minden terméket megszagoltam és kipróbáltam. Ennek az ajakírnek isteni csoki illata van; amikor levettem a kupakját a finom csokoládé illata sejtelmesen belengte a szobát. Amit persze Bertold is rögtön észrevett, így történt az elkobzás. Neki is mindig kiszárítja a szél vagy az erős napsugárzás az ajkait, ezért rendszeresen kenegetjük ajakírrel. Mivel nemcsak az illata, hanem az íze is mennyeien csokoládés, ezért rögtön nagy kedvence lett, így aztán minden reggel használjuk az iskolába indulás előtt. 100%-ban természetes alapanyagokból készült, igazi, minőségi 70%-os csokoládét tartalmaz a termék. 

BB fényvédő hidratáló krém Q10 öregedésgátlóval

img_9240.jpg

Egyszerűen imádom ezt a BB krémet. Nemcsak azért, mert a bőröm csodaszép lesz tőle, hanem azért is, mert tudom, hogy a legjobb összetevőket tartalmazza és ezáltal szépíti a bőrömet. Összetevői megvédik bőrt a nap káros sugaraitól, UV-A és UV-B, mindezt természetes 15 SPF – nek megfelelő fizikai fényvédővel. Nagyon gyorsan felszívódó hidratáló krém, így minden bőrtípusra alkalmas. Q10 hatóanyaggal, mely erőteljes antioxidáns, véd a szabad gyökök ellen, korlátozza a kollagén lebomlási folyamatát, továbbá hozzájárul a ráncok mélységének csökkentéséhez. Mivel egyre erősebben süt már így kora tavasszal is a nap, nagyon fontos, hogy védjük az arcbőrünket. Ez a krém kiváló választás erre az időszakra. Hiszen a 15 SPF fizikai fényvédő védi bőrünket, így már az első napsugaraktól sem kell félnünk. Színe lágy cappuccino barna, amely egy enyhe árnyalatot is ad a bőrnek. Használatával akár az alapozót el is hagyhatjuk, de ha ragaszkodunk az alapozó használatához, akkor erre a krémre rá is tehetjük. Én kipróbáltam mindkét esetet. Amikor önmagában használtam, akkor különösen tetszett, hogy egy enyhe színt varázsolt az arcomra, a hatóanyagok pedig puhává varázsolták a bőrömet. Amikor tettem még rá alapozót, akkor sem éreztem a "túl soknak", mert az alapozót vékonyabb rétegben alkalmaztam, és a kettő együtt tökéletes összhatást eredményezet, mind színben, mind megjelenésben. Nagyon könnyű lemosni, alkalmazhatod a SOINS arctejet is, amely tökéletesen eltávolítja a sminkedet, de a szokásos esti rutinoddal is kíméletesen és nyom nélkül el tudod távolítani.

Rizspúderes puhító kézkrém

img_9627.jpg

A száraz kirepedezett kezekre a legjobb választás ez a csodás vajakból és olajokból gondosan kifejlesztett kézkrém, isteni marcipán illattal.  Nemcsak védi, hanem ápolja is a kezeket a mangó, shea, kókusz, kakaó vajak mind benne vannak és nagyon erősen hidratálnak, ugyanakkor a rizspúdernek köszönhetően, gyorsan beszívódik a bőrbe és még az ekcémás tüneteken is segít. Kipróbáltam a száraz talpaimra is és ott is csodákat tett. Különösen száraz, néha repedezett is a bőr a sarkaimon, ezért esténként amikor a kezemet kentem be vele, egy kevés jutott ezekre a területekre is. Pár alkalom után már látható volt az eredmény, egy hét elteltével pedig valóban megszűnt a sarkaimon a szárazság. A kézre elég egy mandulányi mennyiséget tenni, majd gyengéd mozdulatokkal a bőrbe masszírozni. Gyorsan felszívódik és nincs zsíros utóérzés a használat során. A talpaim esetében, csak a kritikus helyeken alkalmaztam, körülbelül borsónyi mennyiséget masszíroztam a bőrbe. 

A Soins termékek megalkotója Budai Edina, aki saját magán fejlesztette tökéletesre a termékeket. Edina is hosszú évekig bőrirritációval küzdött, egy évtizeden át kereste a megoldást. Mígnem a legjobb szakemberek segítségét kérve kifejlesztette a Soins termékcsaládot.  Edina és csapata megalkotta a piacon egyedülálló módon, azokat a kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó vizes alapú krémeket, amelyek hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra megoldást jelentenek.

Minden mentes kozmetikumok, amelyek összetevői ökológiailag certifikált minőségűek, CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek.

Minden termék: parabénmentesszínezékmenteskőolajmentesparfüm mentesállati kísérletektől mentesszilikonmentes, pálma olaj mentes.

A termékek elérhetők a http://soins.hu/ oldalon.

Jó szívvel ajánlom nektek is!

Szeretettel,

Sagiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2313856896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása