sagiandi

Díszpárna.com és az álmok birodalma

A gyermeki egészséges alvás tízparancsolata

2018. május 09. - sagiandi

A pihentető éjszakai alvás, minden életkorban elengedhetetlen feltétele az egészségnek és a jó közérzetnek. Az alváshiánynak negatív hatásai vannak a fizikai, mentális és érzelmi egészségre is. Az alvási problémák nem csak a felnőtteket érintik. A minőségi alvás rovására mehet a gyermekeknél az elhízás, a különböző balesetekből adódó sérülések, az érzelmi problémák, az agresszivitás, a zaklatott idegállapot, a frusztráltság, a hiperaktivitás, a figyelemzavar, ami hatással van az iskolai teljesítményre.

img_9324.JPG

A gyermeki egészséges alvás tízparancsolata
(Forrás: WASM  „10 Commandments of Healthy Sleep for Children)

1. Győződjünk meg róla, hogy gyermekünk a korosztályának megfelelő mennyiségű alvás biztosított.
(A gyermekek ajánlott alvásmennyisége a korukhoz mérten a következő: 3-12 hónaposan 14-15 óra, 1-3 évesen 12-14 óra, 3-5 évesen 11-13 óra, 6-12 évesen 10-11 óra, 12-18 évesen 8 és fél – 9 és fél óra.)
Forrás: jóalvásközpont

2. Következetesen tartasd be a felkelési és lefekvési időszakokat a hétvégéken is.

3. Fontos, hogy kényelmes ruházatot viseljen a gyermek az ágyban, továbbá jó minőségű paplanja, párnája és ágyneműhuzata legyen gyermekünknek.

4. Érdemes bátorítani a gyermeket az önálló elalvásra.

5. Kerüljük az erős fények használatát mind a lefekvés, mind az alvás, mind a felkelés alkalmával.

6. Száműzzük a hálószobából az elektronikus készülékeket: televíziót, számítógépet, mobiltelefont.

7. Tartsuk be a rendszeres, rutinszerű étkeztetést.

8. Alakítsunk ki a gyermek korának megfelelő napi rutint.

9. Biztosítsunk a gyermek számára időt a szabadban való időtöltésre, játékra.

10. Ne adjunk a gyermeknek koffeintartalmú ételeket vagy italokat.

A Díszpárna.com webáruház missziója, hogy mindenki számára elérhető legyen a pihentető alvás, ezért kiváló minőségű termékeivel a vásárlók legmagasabb igényeit is ki tudja szolgálni.  Én már több alkalommal is rendeltem a webáruházból és mindig elégedett voltam a kapott termékekkel. Legutóbb húsvétra rendeltem egy menő Harry Potter 2-részes ágyneműgarnitúrát a kisfiamnak. A csomagom villámgyorsan megérkezett. Szinte VIP vásárlónak érzem magam, mert rekord gyorsasággal megkapom minden alkalommal a csomagot. Legutóbb is másnap csengetett a futár és a már megszokott módon, ismét  precízen becsomagolt, kísérőlevéllel ellátott csomag érkezett. Kisfiam imádja a meglepetéseket, ezért gyorsan találnom kellett egy jó rejtekhelyet, hogy az átadás napjáig biztonságban legyen a kis varázslóm ágyneműje. Biztos voltam benne, hogy nagy örömet fogok okozni, mivel Harry Potter az egyik kedvenc filmje, mindig nagy lelkesedéssel nézi a már sokadszorra ismételt részeket a tévében. 

Amikor megkapta az ágyneműt, hatalmas volt a boldogság, rögtön felhuzatoltunk és már bele is helyezkedett az új birodalmába. 

img_9299.jpg

Többszöri mosás után sem veszítette el a színét, sem a formáját, a magas minőségű 100% pamut anyagnak köszönhetően könnyen kezelhető, megtartja eredeti szerkezetét és puhaságát. A színek sem fakultak ki az anyag pedig továbbra is puha tapintású maradt. Külön örülök neki, hogy nem szükséges vasalni, ugyanis teregetés előtt ha jó kirázom, csodaszép simán szárad meg. Ezzel pedig én is időt tudok spórolni, s ezt az időt a kisfiammal tudom tölteni és nem a vasalással.

A végére még hagytam egy igazán cuki díszpárnát. A kisfiam imádja az állatokat, most éppen a fókákért rajong. Van is egy cuki plüss fókája, amit esténként magához szorít elalvás előtt. Amikor megláttam a webáruházban rögtön tudtam, hogy nem hagyhatom ott ezt a cuki WILD ZONE - bébi fóka díszpárnát. 

img_9218.jpg

Puha plüss tapintású anyaga van, kellemes érzés ahogy a bőrrel érintkezik. Az elején pedig a kis fekete gombszemű bébifóka helyes pofikája mosolyog ránk. 30 fokon mosható a díszpárna. A mosást követően sem veszítette el sem a színét sem a formáját. Szintén kiváló minőségű termék.

Mindent egybevetve a termékekkel maximálisan elégedettek vagyunk. Kisfiamnak ismét sikerült a lehető legjobb ajándékot kiválasztanom, azóta is imádja a Harry Potter ágyneműjét és a fókás díszpárnáját. 

Jó szívvel ajánlom nektek is a Díszpárna.com webáruház termékeit! Ezekkel a kiváló minőségű termékekkel Ti is biztosíthatjátok szeretteiteknek a pihentető alváshoz szükséges kellékeket. 

Szeretettel,
Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7513901372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása