sagiandi

A Rossetti bizsu tavaszi újdonságai

2018. május 17. - sagiandi

A Rossetti bizsu ismét csodálatos tavaszi kollekcióval örvendeztetett meg bennünket. Őszintén mondom, már nagyon vártam, hogy végre itt legyen a jó idő és a színes ruhák is előkerüljenek. Mindig lázba jövök egy-egy szép Rossetti kiegészítőtől vagy bizsutól s rögtön azon jár az eszem, hogy melyik ruhámhoz milyen ékszert vagy kendőt válasszak, hogy tökéletes legyen az összhatás. Ebben a cikkben a tavaszi kedvenceimet mutatom be nektek! Fogadjátok szeretettel!

img_1742.jpg

Elsőként egy gyönyörű állítható hosszúságú nyakláncot mutatok. Az Angelika nyaklánc állítható a kis gömbök segítségével, így magam szabályozhatom a hosszúságát. Kimondottan tetszik ez a tulajdonsága! A lánc arany-fekete színben pompázik, s mindkét végén kis fekete bojtok teszik izgalmasabbá a megjelenését.  

img_0540.JPG

Azt már tudjátok, hogy a kék a kedvenc színem, s a ruhatáram meghatározó alapszíne is egyben.  De nincs ez másképp az ékszereimmel sem. Ez a cuki sötétkék  dupla bojtos fülbevaló első pillantásra a szívembe lopta magát. A bojtok vidáman hintáznak jobbra-balra, a strasszkő biztosítja a ragyogást, így együtt gondoskodnak a tökéletes megjelenésemről. 

img_0368.JPGIgyekeztem megtalálni a méltó virágot ezekhez a csodálatos ékszerekhez. Kíváncsi vagyok kitaláljátok-e milyen virág van a kezemben! Aki tudja, hagyjon egy kommentet a bejegyzés alatt! 
Mindkét ékszer önmagában is viselhető, de együtt sokkal vibrálóbb megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek. A Penelopé karkötő 4 féle színben érhető el a webáruházban, így mindenki ki tudja választani a számára megfelelő színt. Nekem a rózsaszín gyöngyös változatra esett a választásom. Tetszik benne, hogy különböző formájú és nagyságú gyöngyökből áll s így egyben tökéletes az összhang. A Míra antikolt gyűrű megjelenése önmagáért beszél. Gyönyörű és igényes kidolgozású arany foglalatban egy pazar mályva színű kővel igazán szemet gyönyörködtető. Külön tetszik benne, hogy a gyűrű mérete állítható, s egyszerűen csak az ujjam méretére kell állítanom.  

img_0156.JPGS mivel imádom a karkötőket, ezért mutatok még egy szépséget nektek. Az Elegancia karperec valóban rendkívül elegáns, de megsúgom nektek, hogy nemcsak elegáns ruhákhoz lehet tökéletes kiegészítő. Legtöbbször farmerhoz és egy csinosabb felsőhöz viselem. Mondjuk ez a sportosan elegáns kategória. De minden egyes esetben ha viselem, valaki biztosan megkérdezi tőlem, hogy hol vettem. Egyszerűen magára vonza a tekintetet! Háromféle színben: arany, rosegold és ezüst változatban is elérhető a webáruházban. 

A végére hagytam a kedvenc kendőimet. Ne feledjétek, lehet hogy napközben nyárias meleg van, de este mindig lehűl a levegő és ilyenkor jó ha van a kezünk ügyében egy szép színes kendő. 

img_1721.JPGKiváló minőségű könnyű anyag, igényes motívumok és csodálatos színek jellemzik idén tavasszal a Rossetti kollekcióját. Az egyik kedvencem a szárnyaló UHU stóla, amely kétféle színben is elérhető a webáruházban, és nekem a málna színűre esett a választásom. 

img_1726.JPG

Szeretek késő délutánonként/esténként sétálni, ezért is imádom a kendőket és a stólákat. Egyszerűen csak a vállamra terítem és kellemes melegével vigyáz rám, hogy ne fázzak meg. Így vagyok ezzel a gyönyörű és hatalmas méretű Indián lion kendővel is. Tetszik benne, hogy sokféle módon variálhatom, sőt olyan is előfordult már, hogy a parkban egyszerűen csak leterítettem a fűre és azon heverésztem. 

img_1327.JPG

Ha nektek is megtetszett valamelyik kiegészítő, akkor nézzetek szét a Rossetti bizsu webáruházban, ahol széles választékkal és állandó akciókkal kedveskednek nektek. 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr3413966144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása