sagiandi

Frissítő lábfürdő nyáron a Berber Beautyval

2018. június 04. - sagiandi

A lábfürdő nemcsak testet, hanem lelket is kényeztető tevékenység, amelynek nyáron különösen fontos szerepe van. A lábunk higiéniájáról egyik évszak sem árulkodik annyira, mint a nyár. A szandálok, papucsok csúcsszezonjában kényeztessük lábunkat otthoni szépségszeánszokkal is. Egy-egy kellemes lábfürdővel puhábbá, egészségesebbé varázsolhatjuk lábfejünket úgy, hogy közben egész testünket is felpezsdítjük a rögtönzött otthoni wellness segítségével. A Berber Beauty pedig segít nekünk ebben! 

beauty-beautiful-feet-ths-655x353.jpg

A sós-bázikus lábfürdő lényegesen több egy kellemes pihenésnél, bár miközben a sós víz kiszippantja a lábunkban felhalmozódott és lerakódott savakat és testidegen salakanyagokat, jut időnk valamilyen relaxáló tevékenységre is.

Kellékek az otthoni lábfürdőzéshez:
Mediterrán Kristályos Natúr Tengeri Fürdősó (3pohár)
Szivárvány masszázs és fürdőolaj (1 kupaknyi)
Lavór
Testmeleg víz
Törölköző
Kényelmes fotel vagy kanapé
Halk, nyugtató zene vagy egy jó könyv

img_1432.JPG

És lássuk a lábfürdőzés rituáléját!

A  lábáztató lavórba forró vizet engedünk, majd a fürdősót és az olajat beletesszük. A Berber Beauty webáruházában biztosan mindenki megtalálja a kedvére való illatot. Nekem a jázmin és az aloe vera a kedvencem.  Miután a fürdősó és az olaj szépen feoldódik és elvegyül a vizzel, ellenőrizzük le a hőmérsékletét. Amikor megfelelő hőmérsékletű lesz a víz,  (37 Celsius fok) akkor eresszük bele szép lassan a lábunkat. Ha egy picit eltudunk szakadni a hétköznapi problémáktól, az a legjobb. Próbáljunk meg kikapcsolni és élvezni ahogy a kellemes víz simogatja a lábainkat. Gyorsan elrepül az a 20-30 perc, amíg élvezhetjük ezt a kellemes közeget. Az elgyötört lábakra a tengeri só varázserővel hat, olyannyira, hogy szinte új életet lehel beléjük, miközben lazít és nyugtat is. A fürdőolaj pedig a száraz, kirepedezett bőrre nyújt igazi gyógyírt. Mivel én elég vizuális típus vagyok ezért néhány színes, illatos rózsaszirommal teszem a fürdővizet még pazarabbá.

foot-soak.jpg
Ahogy írtam 20-30 percnél ne legyen több egy lábfürdő. Az idő letelte után vegyük ki lábainkat a vízből, majd töröljük szárazra a törölközővel. Ezt követően jöhet a pedikűr, vagy ha vagyunk oly szerencsések és a partnerünk kapható rá, akkor kérjük meg egy talpmasszázsra. A talpmasszázshoz szintén kiváló olajok állnak rendelkezésünkre, amelyekkel még teljesebbé tehetjük ezt a csodás élményt. 

A Jégzselé, a Lábfrissitő Algapakolás, és a méregtelenítéshez a Holt-tengeri Iszappakolás is kitűnő kiegészítők. Direkt úgy lettek összekomponálva, hogy egyenként is hozzák a hatást, együtt meg felerősítik, ha ügyesen összeválogatjuk őket. Nyári melegben a lábunk mindig a legnagyobb gondosságot igényli, ezért kifejezetten ajánlom használatukat! A teljes lábápolási kínálatért katt IDE! Szuper akciókat is találtok most a webáruházban! 

A Berber Beauty 2011 óta kínálja a bázikus termékek széles körű palettáját, amely elérhető a webáruházban.

Kellemes időtöltést és eredményes megtisztulást kívánok!

Szeretettel,

Ságiandi

Forrás: Berber Beauty

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr7013900346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása