sagiandi

Makulátlan fehérség és higiénikus tisztaság - ez az ULTRA termékcsalád

A Sikeres Háziasszonyok is ezt választják!

2018. augusztus 08. - sagiandi

Az ULTRA termékcsalád tagjai a háztartás minden problémájára megoldást nyújtanak. Már több,  mint 60 éve a magyar háziasszonyok kedvenc márkája, hiszen a termékcsalád tagjai bizonyították, hogy a háztartás minden területén azonnali segítséget nyújtanak. Magas minőségű és minden elvárásnak megfelelő, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező termékek, melyek nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem! 

img-2221.jpg

Ebben a cikkben szeretném nektek bemutatni, melyek azok a termékek, amelyekből mindig tartok itthon és  bármilyen vészhelyzetben számíthatok a segítségükre.

ULTRA FEHÉRÍTŐ - levendula illatban

img-4130.jpg

Szeretünk illatos és hófehér ágyneműben aludni. De mint köztudott, a fehér szín nagyon kényes és bizony gyakran kell mosni is. Régen a sok mosástól hamar besárgultak a fehér ágyneműk, viszont mióta rátaláltam az Ultra Fehérítőre, nincs ilyen problémánk. Egész évben élvezhetjük a makulátlan hófehér tisztaságot és a hosszantartó kellemes illatot. Az ULTRA FEHÉRÍTŐ termékcsalád tagjai a levendulás illaton kívül, többféle variációban is elérhetőek!

img-4437.jpg

Ami egyszer bevált, arról nem mondok le soha! Ilyen az Ultra Fehérítő is. Nekem ez a fehérítő vált be a makacs foltok eltávolításához. Az eredmény minden esetben makulátlan fehérség és higiénikus tisztaság.
Nemcsak az ágyneműk fehérítéséhez kiváló. Elfelejthetjük a makacs foltokat örökre, ha ULTRA fehérítőbe áztatjuk a ruhákat. A gyerekek foltos ruháinak a mosása igazi kihívás... Egy-egy játszótéri homokozás után a zokni talpa mondhatni fekete a piszoktól, a fehér pólón csoki, gyümölcslé és fű foltok, amit egy normál programmal tisztára kimosni szinte lehetetlen. Elég csak 10 percre Ultra fehérítőbe beáztatni a foltos és koszos fehér zoknikat, ruhákat, majd a szokásos programmal indulhat is a mosás. 

ULTRA FEHÉRÍTŐ ÉS FERTŐTLENÍTŐ

img-6418.jpg

Ebben az új termékben egyesült az aktív fertőtlenítő és fehérítő hatás! Két termék egyben! Aktív klór tartalmánál fogva most már fertőtlenítő hatással is rendelkezik, így biztosak lehetünk abban, hogy minden baktériumot elpusztít. Így a takarítás során is használhatjuk, sokoldalúságát bizonyítani fogja! 

De nézzük, hogy a lakás takarítása során még milyen termékek vannak segítségemre!

img-6421.jpg

Az EXTRA ERŐS ULTRA termékcsalád tagjaira a háztartás minden területén számíthatunk. Lehet az makacs zsírfolt a tűzhelyen, abban biztosak lehetünk, hogy a Hideg zsíroldó pillanatok alatt újból ragyogóvá varázsolja a tűzhelyet! 

Bármikor előfordulhat, hogy eldugul a lefolyó, ezért mindig tartok a szekrényben egy flakon ULTRA LEFOLYÓ TISZTÍTÓ folyadékot. Azt hiszem minden háziasszony került már abba a helyzetbe, hogy nem folyt le a mosogató vize, és bizony hirtelen az ember nem is tudja mit tegyen. Bizony én is sokszor jártam így, és csak vártam, hogy mikor folyik már le a víz, szinte egy örökkévalóságnak tűnt. Viszont most már tudom, hogy ezért jó, ha van otthon lefolyótisztító, mert az ilyen váratlan helyzetekben azonnal cselekedni tudok. Amikor észreveszem, hogy már lassabban folyik le a víz, akkor azonnal öntök a lefolyóba, a dugót bedugom és hagyom hatni. 

A PENÉSZ ELTÁVOLÍTÓ SZER szintén hasznos és fontos tisztítószer egy háztartásban. Mindig van olyan terület akár a fürdőszobában, akár a a szoba falán, ahol megjelenhet a penész. Sajnos a penész megjelenése nem rajtunk és a takarítás mennyiségén/minőségén múlik, hiszen egy rosszul szellőző (műanyag nyílászárókkal ellátott) lakásban ez például gyakori probléma. Ezért jó, ha az első fekete foltok megjelenésekor már használjuk a penész eltávolítót, hiszen jobb csírájában elfojtani a problémát! 

ULTRA EXTRA ERŐS VÍZKŐOLDÓ

img-5396.jpg

Magas minőségű, extra hatékony tisztítóerejű termék, amellyeL gyerekjáték a takarítás. Kedvelem benne, hogy nincs szúrós szaga, és nem facsarja az orromat takarítás közben sem. Az ULTRA Extra erős Vízkőoldóval pár perc alatt ragyogóvá varázsolható a fürdőszoba. Az első fotón láthatjátok, hogy a mosdókagylón 1 hét alatt mennyi vízkő és szennyeződés rakódott le. A 2. fotón pedig az eredmény látható: az Ultra vízkőoldóval 5 perc alatt ragyogóvá varázsoltam a mosdókagylót és a csaptelepet! Ami tetszik még a termékben, hogy mérsékelten habzik, így gyorsan lemosható a felületekről.

ULTRA FERTŐTLENÍTŐS MOSOGATÓPOR

img-5664.jpg

Aktív klórtartalmú fertőtlenítő hatású mosogatópor és általános tisztítószer. Ajánlott a háztartás szinte valamennyi területén. Felhasználható háztartási edények fertőtlenítő mosogatására (fehér és fekete mosogatáshoz), üveg, csempe, mosdó, fürdőkád, kerámia és PVC padló, ajtó és ablak és egyéb mosható felületek zsírtalanítására és higiénés tisztítására.

ULTRA DERM KÉZTISZTÍTÓ KRÉM

img-5667.jpg

Nincs olyan férfiember, aki ne végezne szabadidejében vagy a munkája során olyan tevékenységet, amely erősen beszennyezi a bőrét. Ez a nagyhatású kéztisztító krém a kéz redőiből, pórusaiból az olajos, zsíros fémport, rozsdát, grafitot tartalmazó szennyeződéseket maradéktalanul eltávolítja. Különösen jól használható fém- és szerelőiparban. De otthoni kertészkedés, vagy autójavítás után is bátran hívhatjuk segítségül!

WU2 MIRACULUM SAMPON

img-5503.jpg

Gyermekkorunk samponja, amely még mindig kapható! A normál és zsíros hajra készült változatát családunk férfitagjai manapság is előszeretettel használják. Az összetétel kialakítása során arra törekedett a gyártó, hogy a megszokott, kiváló tisztító tulajdonságát megőrző, bőrsemleges kémhatású terméket készítsen a vásárlóknak. A tudományos kutatás eredményeként olyan normál és zsíros hajra használható kímélő sampon született, amely a mosás során a hajat fényessé, lágy tapintásúvá varázsolja.

A bemutatott termékek tökéletes segítőink lehetnek a mindennapok során, segítségül hívhatjuk őket a nagytakarítások és a heti takarítások alkalmával is. Maradéktalanul elltávolítják a szennyeződéseket és a piszkot a felületekről, makulátlan fehérséget és higiénikus tisztaságot biztosítanak az egész háztartásban. 

A termékeket keressétek az Mcsemege vegyiáru osztályán!

Jó szívvel ajánlom,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr5114168735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pap Ramóna 2018.08.11. 09:51:19

Kedves Andi,
az Ultra fehérítő a valamilyen mintás fehérekből nem szedi/fakítja ki a színt; vagy ezt kizárólag a fehérekhez javasolt használni? Van erről valami tapasztalatod? :) Köszönöm szépen! Üdv, Ramóna

Kissné Wéber Krisztina 2018.08.12. 14:27:09

Ramónához csatlakozva,engem is az érdekelne, hogy a mintás pólókat is lehet vele tisztítani?:)

sagiandi 2018.08.31. 12:34:49

@Kissné Wéber Krisztina: én csak a fehér színű ruhákhoz alkalmaztam, színesek esetében nem próbáltam ki.

sagiandi 2018.08.31. 12:35:26

@Pap Ramóna: csak a fehér színű ruhákhoz alkalmaztam, színesek esetében nem próbáltam ki.
süti beállítások módosítása