sagiandi

Vitaminos krém a gyönyörű bőrért

HERBioticum teszt

2018. augusztus 23. - sagiandi

A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült természetes kozmetikumok tökéletes társak a mindennapokban, hiszen hozzájárulnak vitalitásunk védelméhez és megőrzéséhez. 

img-6772.jpg

Ebben a cikkemben a száraz és dehidratált bőr kialakulásnak okairól lesz szó, és arról, hogy milyen módon tudunk vigyázni a bőrünkre, hogy mindig egészséges és hidratált legyen.

száraz bőr egy igen gyakori probléma, amely nemcsak a felnőtteket, hanem sajnos a gyermekeket is érinti már egész kicsi kortól. A bőr a legnagyobb szervünk, amely az első védelmi vonal az irritáló anyagokkal,  baktériumokkal és a környezeti hatásokkal szemben.

Az egészséges bőr rugalmas és puha, azonban különböző környezeti hatások miatt gyorsan kiszárad, berepedezett lesz és viszket. Ha kiszárad a bőrünk, akkor
 kényelmetlen húzódást is érzünk, ráadásul a bőrfelületen megjelennek a finom vonalak és ráncok.
Mivel legtöbbször a száraz bőr a környezeti tényezők hatására alakul ki, ezért teljes egészében vagy részben tudjuk kezelni a problémát.
Biztosan Ti is tapasztaltátok már, hogy például nyáron napozás vagy akár zuhanyozás után érzékennyé, szárazzá válik a bőrötök,  húzódik, esetleg még viszket vagy hámlik is. A hűvösebb őszi idő beköszöntével ezek a tünetek még fokozódhatnak is, sőt a fűtési szezon elindulásával az otthonok száraz levegője is súlyosbíthatja ezeket a kellemetlenségeket. Tehát rengeteg olyan hatás éri a bőrünket amelyek hatására elveszíti rugalmasságát, szárazzá, érzékennyé válik, és bizony ekkor már szükséges a beavatkozás. A HERBioticum egy fantasztikus Vitaminos krémet fejlesztett ki, amely számos bőrprobléma megoldásában a segítségünkre lehet.

Mivel nálam a tesztelési időszak pont a nyár legmelegebb hónapjára (augusztusra) esett, ezért kimondottan a klóros víz okozta bőrszárazság, a napozás utáni bőrpír, és bőrhúzódás volt az a két fő bőrprobléma, amelyek esetében segítségül hívtam a krémet. Most sem csalódtam a Herbioticumban, ugyanis intenzíven táplálta és hidratálta a bőrömet, ezáltal megszűnt a kellemetlen bőrhúzódás és viszkető érzés!

img-4877_1.jpg
Az egerszalóki nyaralásunk alkalmával vittem magammal egy tégely Vitaminos krémet, amely esténként kellemes megnyugvást hozott a bőröm számára. Sajnos a klóros víz már a nyaralásunk első napján rendkívüli módon kiszárította a bőrömet. Este zuhanyozás után húzódott és feszült a testem teljes területén a bőröm. A Vitaminos krémmel alaposan bekentem magam, és reggelre csodálatosan hidratált és puha lett. Minden kellemetlen tünet megszűnt. Második este már az arcomat is bekentem a Vitaminos krémmel, ugyanis a megszokott hidratáló krémem kevésnek bizonyult. Az arcom egyébként is nagyon száraz és ha irritált, akkor még ki is pirosodik. Boldogan tapasztaltam másnap reggel, hogy még arckrémként is megállja a helyét, ugyanis szépen hidratálta és kisimította az arcomat az éjszaka folyamán.
Kisfiam bőre hasonló az enyémhez, ezért az Ő bőrét is kentük esténként. Szerencsére jól tűri ezeket a műveleteket, mivel tisztában van vele már egész kicsi kora óta, hogy a száraz bőrét ha ápoljuk, akkor sokkal jobban fogja magát érezni a bőrében. Annyira tudatos lett, hogy esténként néha még engem is figyelmeztet a krémezésre!  Amióta pedig önállóan tisztálkodik, bekeni saját magát a krémekkel - ami nekem külön öröm! 

A balatoni nyaralásaink alkalmával is magammal vittem a krémet, ugyanis esténként megnyugtatta a napozás után kipirosodott bőrömet és kellően hidratálta és táplálta, így a bőröm is gyorsabban regenerálódott. Sajnos még a megfelelő faktorszámú napvédők használata mellett is előfordul, hogy az érzékeny bőr megpirul, legrosszabb esetben megég. A Vitaminos krém ezekre a problémákra azonnali segítséget nyújt, és hamar regenerálja és megnyugtatja a bőrt.  Ilyen esetben érdemes naponta többször is bekenni a bőrt, mert akkor még gyorsabban fog hatni. 

img-6472.jpg

A krém legfontosabb tulajdonságai:

A krém állaga rendkívül könnyed, mondhatni súlytalan, beszívódása gyors és nem hagy maga után kellemetlen ragadós vagy olajos érzést. Nekem különösen tetszik az illata, amely enyhe, visszafogott menthol illat. Kedvelem a hűsítő érzést is, amely a felkenés után érezhető. Nyáron ez kimondottan jóleső érzés a bőrnek.
A Vitaminos krém a bőr egészségét elősegítő antioxidáns hatású A-, C-, és E-vitaminnal gazdagított bőrtápláló és hidratáló krém 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya), mely hatékonyan használható terhességi csíkok, sérülések, műtéti hegek, extrém száraz bőr, napégés, dehidratált és érett bőr intenzív kezelésére.

Duó hatással rendelkezik
A termék egyedisége, hogy a fő vitaminos hatóanyag mellett, a HERBioticum termékek plusz(+) növényi kivonattal is gazdagabbak. Ezen kivonatok passzolnak egymáshoz, szinergens módon, egymás hatását erősítik. Így egy alap bázis krém helyett, már egy komplexebb, funkcionális krémhez jutunk. Ennek az egyedi receptúrának köszönhetően hatásmechanizmusa hatékonyabb, jobb.

Parabén és kőolajszármazék mentes termék. 
Szintetikus szín- és illatanyagot nem tartalmaz!

A HERBioticum Vitaminos krém biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely hatékonyan alkalmazható műtéti hegek, extrém száraz bőr, és érett bőr intenzív kezelésére. a benne található vitaminok és növényi olajok és kivonatnak köszönhetően.

Jó szívvel ajánlom Nektek is! Keressétek a patikákban, bioboltokban és a HERBioticum  termékeket forgalmazó Internetpatika webáruházában!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8814194843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2018.10.11. 11:24:03

Nagyon örülök, hogy bemutattad ezt a krémet, mivel vízhiányos, száraz a bőröm. Most már tudom, hogy a vitaminos krémüket kell beszereznem . :)
süti beállítások módosítása