sagiandi

Készítsük fel gyermekünk immunrendszerét az őszi hónapokra

A HERBioticum Kids multivitamin segítségével

2018. augusztus 31. - sagiandi

Lassan a végéhez közeledik ez a nyár is, a szünidő napjai vészesen fogynak és bizony szeptembertől ismét be kell ülni az iskolapadba... Az ősz nemcsak a nyár végét és a tanulás kezdetét hozza magával, hanem sajnos a különböző "szezonális" betegségeket is. Hiába gondoljuk azt, hogy a nyáron elfogyasztott sok gyümölcs és zöldség elég tápanyagot halmozott fel a szervezetben, bizony ez nem teljesen igaz. Ezért tartom fontosnak, hogy a fejlődésben lévő gyermeki szervezetet jó ha megtámogatjuk multivitamin készítménnyel is. A kisfiam immunrendszerét a HERBioticum gyermekek számára kifejlesztett multivitaminjával erősítjük, hogy az őszi-téli időszak betegségektől mentes legyen. 

img-6769.jpg

Sajnos manapság, hiába táplálkozunk megfelelően, ez már nem elegendő. A megfelelő tápláltsághoz természetesen fontos a kiegyensúlyozott és minden fontos összetevőt tartalmazó étel, azonban ha ezek az ételek nem tartalmazzák a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat akkor szükséges más módon is támogatni a szervezetet. 

Multivitamin for Kids rágótablettát augusztus elején elkezdte szedni a kisfiam, így biztos lehetek benne, hogy szervezete  felkészül az őszi-téli vírusokkal teli hónapokra hiszen ez a készítmény segít pótolni azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyekből esetlegesen a szükségesnél kevesebbhez jutott hozzá fejlődő szervezete a nyári hónapok alatt. 

img-6717.jpg
Talán már említettem, hogy a kisfiam (és én is) egy ritka genetikai immunbetegségben szenvedünk, amelyből mindössze 5 fő ismert az országban. Tulajdonképpen az immunrendszer nem megfelelő működése ez, ha valamilyen vírus megtámadja a szervezetet, akkor az immunrendszer legyengül, védekező mechanizmusai és immunfunkciói sérülnek.  Ez sajnos nem gyógyítható, azonban ha időben felismerik - ahogy a kisfiam esetében is történt - akkor ezzel együtt is teljes életet lehet élni. Van egy Immunólógus szakorvosunk aki "vigyáz ránk". Az Ő tanácsára mindketten rendszeresen szedünk vitaminokat, odafigyelek az egészséges életmódra és a tápanyagok gondos bevitelére is. Kisfiam kicsi korában volt olyan téli időszakunk, hogy 8 esetben volt magas lázzal járó felsőlégúti betegsége - kórházi kezeléssel. Viszont miután kiderült, hogy mi okozza ezt, és megindult a célzott terápia, ezek a súlyos megbetegedések megszűntek. Nyilván egy-egy enyhébb megfázás néha előfordul, de ezek lefolyása viszonylag gyors és nem szükséges antibiotikumos kezelés. 

HERBioticum Multivitamin for Kids

Kisfiam kedvenc multivitaminja már több éve, hatását pedig bizonyította! Egy doboz 60 tablettát tartalmaz, napi 1 tabletta szedése hozzájárul az immunrendszer egészséges működéshez.  Mondanom sem kell, egyetlen nap sem felejtette el bevenni, ehhez valószínűleg hozzájárult már egy 8 éves tudatossága is, hiszen tudja, hogy az egészsége védelmének érdekében fontos a megfelelő vitaminbevitel. Persze tegyük hozzá, hogy a kellemes málna íz is fontos szerepet játszott abban, hogy hamar a kedvence lett. Biztos vagyok benne, hogy szépen  megerősítjük az immunrendszerét az őszi időszakra, és bízom benne, hogy ebben a szezonban is ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben a szervezete. 

Multivitamin for KIDS komplex étrend-kiegészítő rágótabletta vitaminokkal, ásványi anyagokkal és édesítőszerrel málna ízben, elsősorban gyermekek részére, 4 éves kortól ajánlott. Napi egy tabletta tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek egy fejlődő gyermek szervezetének szükségesek. A megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátottság szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészséges működésében, a vitalitás és a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. 11 vitamint és 7 fajta ásványi anyagot tartalmaz. Finom gyümölcsös, málna ízű rágótabletta. Nem tartalmaz cukrot, glutént és laktózt. 

A HERBioticum Multivitamin for KIDS rágótabletta biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, megfelelő napi vitaminforrás gyermekek részére, mely vitamin- és ásványi anyag-tartalma hozzájárulhat az immunrendszer és az idegrendszer egészséges működéséhez, a vitalitás, a szellemi teljesítőképesség megőrzéséhez, fedezve a napi energiaszükségletet.

Jó szívvel ajánlom Nektek is!

Keressétek a patikákban, bioboltokban és a HERBioticum termékeket forgalmazó Internetpatika webáruházban!

 

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6714213857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2018.10.16. 18:37:36

Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
süti beállítások módosítása