sagiandi

Hajszínfrissítő pakolás a gyönyörű hajért

Kevin Murphy Colouring Angels hajpakolás teszt

2018. október 31. - sagiandi

Kevin Murphy a színfrissítő hajpakolás termékcsalád tagjait a divatszínek szerelmeseinek alkotta meg. Ezek a hajpakolások gyönyörű színt és extra csillogást adnak a hajnak, miközben kockázatmentesen extra tónust is biztosítanak a hajunknak. Ideális tápláló hajpakolás két hajfestés között. Nemcsak hidratálja és a visszaállítja a haj csillogását, hanem gyönyörű színt is biztosít a hajunknak.

km5.jpg

A rendszeres hajfestés bizony igénybe veszi a hajam, és a végei mindig szárazak, töredezettek. Ez az egyik probléma amire folyamatosan keresem a megoldást. A másik probléma az, hogy két hajfestés között a hajam színe egy idő után kezd fakó és fénytelen lenni. Erre a két problémára eddig még nem találtam olyan megoldást, amely 100 %-osan meggyőzött volna.

Mivel vékonyszálú a hajam, a végei bármennyire is ápolom mégis töredezettek, ezért nagyon kíváncsi voltam a Colouring.Angels hajpakolás hatására. Tetszett benne az ígéret, hogy két problémára is megoldást jelenthet, ezért izgatottan vágtam bele a termék tesztelésébe.

Az első hajmosás után vittem fel a Sugared.Angel (bézs tónusú) hajpakolást, melyet 5 percig hagytam a hajamon. Ahogy leöblítettem máris érezhető volt, hogy milyen puha és lágy lett tőle a hajam. A hajam színén ekkor még nem vettem észre változást. Azonban a második-harmadik alkalom után már szembetűnő volt az az egyenletes hajszín, amelyet a hajpakolás eredményezett. 

Nagyon tetszik a termék illata, amelyben a megszokott Kevin Murphy alapillatot érzem, egyáltalán nem hivalkodó, hanem egy lágy és könnyed virágillat. A termék hajszín megóvó összetevőket, természetes lágyítót tartalmaz. Zöld tea és olívabogyó-kivonat tartalma révén, támogatnak a hosszú távon ragyogó, tartós, kiegyensúlyozott hajszín megtartásában.

km6.jpg

A hajpakolás 4 féle árnyalatban kapható:

AUTUMN.ANGEL (barackos rozé fény) 
BLONDE.ANGEL (hamvas)
COOL.ANGEL (mesés hűvös árnylat)
CRYSTAL.ANGEL (kristály tiszta ragyogás)
SUGARED.ANGEL (krémes vanília, bézs tónus)

A színekre kattintva láthatjátok, hogy milyen árnyalatot tudtok velük elérni. Ezek a pakolások natúr hajon is alkalmazhatóak, azonban intenzívebb hatás a festett hajon érhető el vele. 

km3.jpg

A termék szulfát- és parabénmentes, csodálatos fényt ad a hajamnak, hidratál és két hajfestés között felfrissíti a hajszínemet is. 

2019 közepétől pedig a samponos és balzsamos flakonokat 100%-ban újrahasznosított óceáni műanyagból fogják készíteni. Kevin Murhpy lesz a világon az első vállalat, amely végrehajtja ezt a gyakorlatot, ezzel a kezdeményezéssel így évente 360 ​​tonna műanyagtól menti meg a cég a bolygónkat. Teljes cikkért kattints IDE.

Jó szívvel ajánlom nektek is a Colouring.Angel termékeket. Ha rendszeresen festetitek a hajatokat, és gondos ápolásra vágytok, de ezzel egyidőben szeretnétek felfrissíteni a hajatok színét is, akkor bátran próbáljátok ki! A hatása engem 100%-osan meggyőzött! 

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr2514336645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tunde Laszlo 2018.11.01. 21:03:26

Nagyon szép lett a hajad!!! :)
süti beállítások módosítása