sagiandi

Gyengéd kényeztetés Kneipp termékekkel

2017. november 13. - sagiandi


kneippkozos.jpg

A Kneipp termékek tesztelése igazi lélekmelengető felüdülés volt. Imádtam elmerülni az illatokban és  azt, hogy hosszú ideig érezhettem a bőrömön az ápoló összetevők gyengéd illatát. A tesztelés során kisfiamnak is lehetősége volt néhány, gyermekek részére készült terméket kipróbálni, így ebben a cikkben ezekről a "finomságokról" is szó esik. Úgy gondolom nagyon fontos, hogy gyermekeinknek is élvezetes, és élményekkel teli legyen a fürdőzés. Ha nem bánjátok, akkor most ezeknek a termékeknek a bemutatásával indítanám a cikket és csak utána térnék át az anyukákra. 

Gyermek termékek

A Kneipp Naturkind színes, illatos, játékos élményt nyújt gyermekeknek. A fürdőkristályok, habfürdők, tusfürdők és samponok elrepítik a kicsiket a vikingek, kalózok, hercegnők, csodaboszik világába! Amíg ő egy jót pancsol, Te tudod, hogy jó kezekben van, hiszen a Kneipp Naturkind termékcsalád minden terméke paraffin és szilikonmentes, gazdag natúr összetevőkben és tele van növényi olajokkal, melyek gyermekeink  bőrét játék közben is ápolják.

kneipp2.jpg

 Kneipp Viking színes habfürdő

kneipp_viking.pngA kék habfürdő és fehér krémfürdő csodálatosan illatossá varázsolják a fürdővizet és hívogatják a gyerekeket a hosszan tartó habhegyek közé. A kiváló minőségű mandulatej és a tápanyagban gazdag jojobaolaj táplálja és védi még a legkisebbek érzékeny bőrét is. 3 éves kortól ajánlott, minden mentes termék. 
Kisfiam nagy kedvence lett a Viking habfürdő, még a tesztelést követően is többször vásároltunk belőle. Imádta a hatalmas habokat, a kék színű vizet és órákig lubickolt volna a kádban.

Kneipp Sárkányharcos sampon és tusfürdő

kneipp_sarkanyharcos_sampon_es_tusfurdo.png

Vidám illata teszi a zuhanyozást igazi élménnyé a kis hősök számára. Természetes jojobaolaj és panthenol tartalma megóvja a gyermekek bőrét és gyengéden ápolja hajukat. Így lesz élmény a zuhanyozás, a hajmosás pedig gubanc és könnyektől mentes. Szintén 3 éves kortól ajánlott termék. Sárkánygyümölcs kivonattal és természetes jojobaolajjal és pantenollal védi és kényezteti a gyermekeink bőrét. 

Most pedig jöjjenek az anyukák! 
Ezek a termékek, amelyeket most bemutatok nektek egytől-egyig elnyerték a tetszésemet. A habtusfürdő nagy kedvencem lett, de a fürdőolaj is hű társként segített egy-egy nehéz nap után az ellazulásban. A bőrradírtól pedig szinte újjászületett a bőröm. 

Boldogság fürdőolaj

kneipp1.jpg

A vörös mák és a kender természetes olaját tartalmazza ez a termék, ezáltal jó közérzetet és örömteli pillanatokat nyújt. A jó hangulatot és derültséget árasztó illat feloldja a test és lélek feszültségét a stresszes mindennapokban. Az ápoló olajok puhává és selymessé teszik a bőrünket. A mákolaj selymesen puha érzést kölcsönöz a bőrnek. A pipacs pedig az álmok szimbóluma. A kenderolaj nagy arányban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, és ez az egyik legértékesebb természetes olaj.

Egy stresszes nap levezetése nekem egy forró fürdővel történik. Szeretem ha kellemes, nyugtató az illata, és lágy habok veszik körbe a testem. Sokszor több mint egy órát is képes vagyok áztatni magam, ilyenkor becsukom a szemem, lekapcsolom a villanyt és halk zenét hallgatok miközben a gondolataimat száműzöm. A Kneipp boldogság fürdőolajjal garantált a kikapcsolódás!

Habtusfürdő hibiszkusszal

kneipphibiszkusz_habtus.jpg

A Kneipp Hibiszkusz habtusfürdő gyengéd fehér hibiszkusz virágillattal és gazdag shea vajjal teszi kivételessé a zuhanyozást. Kifújva lágy habot képez, amely a bőrünkkel érintkezve lágy krémes érzést kelt. Illata nagyon kellemes és csábító, amely a fürdés után még sokáig érezhető. Nagy kedvencem lett a tusolások alkalmával, nemcsak az illata és a krémes állaga miatt, hanem azért is, mert nem szárította ki a bőröm, és hosszú időre puhává varázsolta.

Kényeztető argánolajos bőrradírkneipp_borradir_150_1.jpgA Kneipp® kényeztető argánolajos bőrradír finoman távolítja el az elhalt hámsejteket, míg a gazdag kényeztető krém értékes argánolaja a bőrt intenzíven táplálja. Finom cukorkristályokat tartalmaz, és a gazdag olaj-krém kombinációjának hatására a bőrünk újra ragyogó és élettel teli lesz.
Egy adag egy alkalomra elég. Használata után a bőrömet bekentem testápolóval is, így értem el a tökéletes hatást. Reggelre olyan sima és puha volt a bőröm, mint a babáké!

Minden Kneipp termék növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztett és ellenőrzött termék. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolt. A Kneipp® környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

A termékek elérhetők a Kneipp Magyarország webáruházában illetve a drogériákban.

Jó szívvel ajánlom nektek is a termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr1813156550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása