sagiandi

Körömvirág a sokoldalú gyógynövény

A HERBioticum Körömvirág krém gyógyító ereje

2018. június 29. - sagiandi

Lehorzsolt, berepedt, megégett, leforrázott, irritált bőr, ekcéma, viszketés, rovarcsípés, pattanások, visszérgyulladás, makacs hegek és nyílt sebek – néhány a legfontosabb bőrelváltozások és betegségek közül, melyekre a HERBioticum körömvirág krém segítséget nyújt. Az pedig külön grátisz, hogy a szirmaiból készült krém puhítja és fiatalítja a bőrünket. 

img_4131.JPG
Rengeteg jótékony hatás, egy tégelybe zárva! Ezért is tartok belőle itthon, mert a legváratlanabb helyzetekben is segítséget nyújt ez a fantasztikus krém. Több esetben segített csípések, csalánkiütések, leégett bőr kezelésében, de használtam már kidörzsölődött testrészek, hajlatok, irritált bőrfelület ápolására is, például a frissen borotvált bőrfelület megnyugtatására. 

Egyik kora este a kertemben épp a virágaimban gyönyörködtem, amikor megcsípte a bokámat egy rovar. A csípés helye megduzzadt, még egy véraláfutás is keletkezett a csípés helyén ami meglehetősen fájt. Valószínűleg nem szúnyog volt a tettes, hanem valami más rovar, ami a fűben rejtőzködött. Körömvirág krémmel bekentem a csípés helyét, illetve lefekvés előtt megismételtem, és még egy réteget felvittem  a gyulladt bőrre. A krém tökéletesen hatott, reggel mikor felkeltem a duzzanat és a csípés körül lévő piros folt is teljesen eltűnt. Egy kis lila pötty (a csípés helye) emlékeztetett már csak arra, ami történt. 

img_4356.JPG

A krém tubusos változatát a nyaralásunkra is elvittem magammal. Ezt a kiszerelést azért kedvelem, mert praktikus, kis helyen is elfér, így könnyedén magammal vihetem bárhova. A nyaralás alatt nem volt minden nap strandidő, ezért egyik napra kirándulást szerveztünk, a Kéktúra útvonalán tettünk meg egy jókora sétát, Karmacs környékén.

img_4302.JPG

Épp egy gyönyörű búzatábla mellett sétáltunk el, ahol szebbnél-szebb pillangók repkedtek, amikor a kisfiam Bertold, egy csalánbokorba sétált. Annyira belemerült a Balaton-felvidéki rovarvilág tanulmányozásába, hogy nem vette észre az előtte magasodó csalánbokrot.

img_4303.JPG

Néhány könnycsepp, a szomorú arcocskája, és a bokán a csaláncsípés okozta hólyagok miatt tartottunk egy kis szünetet a túrában. Még jó, hogy reggel a táskámba tettem egy a tubusos Körömvirág krémet, amivel rögtön be is kentem a hólyagokat. A csípés okozta fájdalom nehezen csökkent, ezért megismételtem a műveletet és még egy réteget kentem a hólyagokra. A fájdalom perceken belül mérséklődött, így folytatni tudtuk utunkat. A séta során, kb. fél óra múlva még egyszer bekentem a csaláncsípés helyét. A krém hatóanyagai gyorsan hatottak, a kellemetlen viszketés megszűnt, és 1 óra elteltével a hólyagok is nyom nélkül eltűntek. 

Miért pont a HERBioticum Körömvirág krémet választottam?

Ez a Körömvirág bőrápoló krém készítmény 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya) rendelkezik, amely más gyártó Körömvirág krémében nem található meg. Kedvelem benne, hogy minden bőrtípusra alkalmazható, még az érzékeny bőrre is, ezért biztonsággal használom a kisfiam extra érzékeny bőrére is. A benne található körömvirág virágfészkeinek olajos kivonatainak köszönhetően antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, hámosító, sebgyógyító és immunstimuláns hatásokkal rendelkezik. A krémben lévő napraforgó olaj jó felszívódású, kedvezően befolyásolja a bőr védekező tulajdonságát a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával (puhává teszi). Jó visszazsírozó és kisimító hatású. Telítetlen zsírokban és E-vitaminban gazdag, azaz kiváló antioxidáns, így a szabadgyökök elleni védelemben kiemelkedő hatással bír. 
Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes. 

A HERBioticum Körömvirág krém biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely hatékonyan regenerálja, nyugtatja a gyulladt, igénybe vett bőrt a benne található körömvirág kivonatnak köszönhetően.

Jó szívvel ajánlom Nektek is! Keressétek a patikákban, bioboltokban és a HERBiotiucum webáruházában!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr814081605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sagiandi 2018.07.23. 11:06:49

@Kissné Wéber Krisztina: Mi is nagyon szeretjük! Nagyon sokszor segített már különböző bőrproblémák megoldásában! :) Jó ha van itthon egy tégellyel! :)

Péter Éles 2019.01.25. 09:46:02

1997 óta, amióta megkaptam az első beosztásomat, használom a körömvirág krémet. Sokszor kiszárad a bőröm, berepedezik és a vegyszerek sem tesznek jót neki (zsírok, fegyverolaj, cerezin, stb). A krém azonban mindig segített, van is itthon belőle mindig.

sagiandi 2019.02.07. 13:00:18

@Péter Éles: Nagyon örülök a jó tapasztalataidnak! :)
süti beállítások módosítása