sagiandi

INTEX vízforgatós medence tesztelés - 4. rész - Medence kiegészítők

A SportSarok.hu webáruház kínálatából

2018. augusztus 03. - sagiandi

Az előző cikkeimben a fémvázas INTEX vízforgatós medence szettet és annak üzembe helyezését mutattam be nektek, a Medence takarót, illetve a Medence vegyszereket. Egy otthoni medence üzemeltetése nem egy ördöngős feladat, ezért készítettem el nektek ezt a cikksorozatot, hogy lássátok  milyen eszközökre és kiegészítőkre van ahhoz szükségetek, hogy szakszerűen tudjátok működtetni a saját medencéteket. A sorozat mai részében a kiegészítőkről lesz szó. Tartsatok velem! 

img-5725_1.jpg

Medence tisztító szett és Teleszkópos nyél

A medence tisztító szett praktikus eszközöket tartalmaz, amelyek használatával valóban gyerekjáték a medence tisztán tartása. A szett tartalmaz: fölöző hálót (fotón látható), venturi porszívófejet, padló tisztító kefét és tömlő csatlakozót. A porszívófej locsolócsővel együtt használható, mely a venturi hatás (nyomáscsökkenés) következtében eltünteti  a szennyeződéseket a medence faláról és aljáról. Mivel nálunk rengeteg falevél hullik a medencébe, a szomszédban illetve a mi udvarunkon található fákról, ezért a háló napi használatban van. 

img-5143.jpg

A teleszkópos nyél hosszúsága szabályozható, ezáltal a kisfiam kezében is kényelmesen elfér, így ő is részt tud venni a medence takarításában. Szerencsére nagyon lelkes gyermek, ezért a legtöbb esetben ő gyűjti össze a víz felszínén úszó faleveleket. A medence kefével a medence falát szoktuk megtisztítani; szintén rendkívül egyszerű és gyors a használata. 

Úszóadagoló

img-5763.jpg
Az úszóadagolót legutóbbi cikkemben már láthattátok, amikor a medence vegyszerekről írtam nektek. Szintén nagyon praktikus eszköz. A tetején lévő kupakot egyszerűen csak lecsavarjuk, a klórtablettát belehelyezzük, miután biztonságosan visszazártuk a kupakot az alja lenyílik az adagolónak, és máris úszhat a vízen. A klórtabletta adagolásához ajánlott, hiszen az adagoló alsó rácsain pont annyi vegyszer jut a vízbe, amennyi ahhoz szükséges, hogy a hatóanyagok megtiszítsák a vizet fél óra leforgása alatt.

Medence alátét  fólia

img_4633_1.JPG
A medence alátét fóliát a medence felállítása előtt kell elhelyezni azon a területen, ahol a medence végleges helye lesz. Fontos, hogy az a földterület ahova a medence kerül teljesen sima és egyenletes legyen, az esetleges gyomokat is el kell távolítani, hiszen kiszúrhatják a medence falát. A medence alátét fóliát egyenletesen kiterítjük, majd kezdődhet a medence összeszerelése. A fólia anyaga rendkívül vastag és strapabíró, így biztonságosan óvja a medence alját a külső behatások ellen.

A felsorolt eszközök valóban nélkülözhetetlenek a medencénk biztonságos üzemeltetéséhez. Az a pár ezer forint, amelyet kiegészítők vásárlására fordítunk, bőségesen megtérül, hiszen ezek az eszközök megkönnyítik a medence karbantartását és felgyorsítják a napi tisztítási feladatok elvégzését. 

Jó szívvel ajánlom nektek is az INTEX medencéket, medence tartozékokat, és az egyéb kiegészítőket, hiszen egész nyáron a saját kertetekben élvezhetitek a hűsítő fürdőzést, a kellemes kikapcsolódás pedig garantált! A medencék és a kiegészítők teljes választékát keressétek a Sportsarok.hu webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr9114160155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása