sagiandi

A virágok királynője a szépség szolgálatában

Bulgarian Rose termékek tesztelése - 2. rész

2018. január 25. - sagiandi

A LADY’S JOY Luxury bőrápoló kozmetikai termékcsalád egyszerre kínál megoldást arra, hogyan őrizzük meg és nyerjük vissza bőrünk fiatalságát és szépségét, valamint, hogyan tüntessük el az életkor árulkodó jeleit. Ez a különlegesen hatékony kozmetikai termékcsalád sikeresen ellensúlyozza az életkor előrehaladtával fellépő kollagén-hiányt és hosszú időn keresztül segít fenntartani a bőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését. Az összes termék, melyek különleges összetétele biztosítja a bőr intenzív hidratálását és regenerálását, a 35 év feletti nők számára készült.

lady1.JPG

A termékek hatékonysága olyan természetes hatóanyagokon alapul, mint: az organikus rózsaolaj és organikus rózsavíz, melyeket egy rózsafajta (Rosa damascena Mill) a „Virágok királynőjének” szirmaiból nyernek ki, és a fekete gyöngy-kivonat, amely egy különleges, Pinctada margaritifera nevű gyöngyből származik, melyet a “Tenger ékkövének”, a “Királynők gyöngyének” és a “Gyöngyök királynőjének” is neveznek.

lady2.jpg
A termékek csomagolása megjelenése igazán egyedi és különleges. Az elegáns díszdobozon feltűnő rózsa motívum, az arany-fehér-fekete színek diszkrét harmóniája már első pillantásra magával ragadó. Számomra az első benyomás - értem ez alatt a csomagolást és a termékek illatát - nagyon pozitív volt. Ahogy már említettem, mindegyik termék rózsaolalajt tartalmaz, s maga a  rózsaolaj több, mint 200 becses összetevőt tartalmaz, melyek csodálatos hatással vannak az emberi testre; ez a tulajdonsága teszi ezt a rózsaolajat pótolhatatlan elixírré a kozmetikumokban.

Lady’s Joy Luxury Arctisztító tej 

lady3.jpg

Ez a termék organikus rózsaolajat, organikus rózsavízet, fekete gyöngy kivonatot és moringa olajat tartalmaz. Természetes összetevőkben gazdag tisztító tej, amely háromféle hatással is rendelkezik: kíméletesen távolítja el a sminket és tisztítja a bőrt; ideális mértékben hidratálja a bőrt és fokozza védelmét a kiszáradással szemben; regenerálja a szöveteket és egészséges megjelenést biztosít a bőrnek.
Mivel minden nap sminkelem magam, ezért nagyon kíváncsi voltam erre a termékre. A napi smink eltávolítását nagyon fontosnak tartom, amelyet egyetlen alkalommal sem mulasztanék el. A sminklemosás fontosságára felhívom a figyelmeteket, hiszen ha azt szeretnétek, hogy sokáig szép és fiatalos legyen a bőrötök, akkor bizony oda kell figyelni a gondos ápolásra, amely az alapos arctisztítással kezdődik. Ezzel a sminklemosóval pozitívak voltak a tapasztalataim. Szépen eltávolította még a tartós szempillaspirált és szemhéjtust is úgy, hogy nem csípte a szemem a használat során. A sminklemosás után  én még tiszta vizzel mindig átmosom az arcom, és csak azt követően alkalmazom a többi arcápoló terméket. Kellemes illata, könnyed állaga van a terméknek, könnyen és hatékonyan lehet vele dolgozni. Az érzékeny bőröm kimondottan szerette, hiszen nem okozott semmilyen irritációt.

Lady’s Joy Luxury Arctonik

Organikus rózsaolaj, organikus rózsavíz, fekete gyöngy kivonat, természetes mentavíz, kollagén, D-panthenol tartalmával kiemelkedően hatékony ápolást biztosít. A különlegesen kialakított összetétel, melyet természetes eredetű hatóanyagok gazdagítanak, frissíti, tonizálja és puhítja az arc bőrét. A fáradt és kiszáradt bőr gyengéd ápolására ajánlott. A tonikot naponta 2x használtam, az arctej használatát követően. Egy vattapamacsot itattam át vele, majd néhány gyengéd mozdulattal áttöröltem az arcom, s így az esetlegesen fent maradt smink nyomait végleg eltüntette. A tonik felfrissítette az arcom minden használat után, kellemes tapintású, bársonyos érzést eredményezett. Tökéletesen előkészítette az arcápoló készítmények felviteléhez a bőrömet. 

Lady’s Joy Luxury 24 órás hidratáló arckrém

lady4.jpg

Ez a könnyű krém gyorsan felszívódik és 24 órán keresztül képes fokozni a bőr hidratáltságát. Azonnal tonizál és benntartja a vizet a sejtekben. A bőr üde, lágy és rugalmas marad. Egy lipidekből álló védőréteget képez a hám felső rétegén és megerősíti a bőr külső ártalmakkal szembeni védelmét. Kellemes illata azonnal magával ragadott. Nem hivalkodó, mégis egy finom és lágy rózsaillat érezhető rajta. Nagyon kedvelem a visszafogott illatokat az arcápolási termékeknél és ez a krém pont ilyen. A hatása is meggyőzött, a 24 órás védelmet valóban biztosította. Az arcbőröm egész nap hidratált volt és nem éreztem feszülő érzést. Az alapozó felviteléhez is tökéletes alapot biztosított, s napközben sem fénylett az arcom.

Lady’s Joy Luxury Szemkörnyékápoló krém

A termék tartalmaz organikus rózsaolajat, organikus rózsavízet, fekete gyöngy kivonatot, moringa olajat és  babassu olajat. Gyengéden ápolja a szem körüli érzékeny területet. Hatásosan stimulálja a sejtmegújulást, elsimítja a ráncokat, eltünteti a szem körüli karikákat és fokozza a bőr tömörségét. Élénkíti a kollagén és az elasztin termelődését az irharétegben, és korlátozza a lebontásukat. Szintén egy könnyű állagú krémről van szó, amely hatékonyan segít eltüntetni a szem körüli apró ráncokat és sikeresen felveszi a harcot a mélyebb szarkalábbakkal is. A több hetes használat során megfigyeltem, hogy a szem körüli apróbb ráncaimat feltöltötte, azok sokat halványodtak. A mélyebb ráncok esetében is látható volt az eredmény, hiszen azok mélysége is jelentősen csökkent.

A rózsaolaj alapú termékek a legkiválóbb minőségűek és minden bőrtípus számára megfelelőek, különösen a száraz, az érzékeny, illetve az érett bőrtípusokra. A rózsaolajas aromaterápia nyugtató hatással van lelkünkre és csökkenti szervezetünk  stressz szintjét.

A termékek megvásárolhatók a Bulgarian Rose webáruházban.

Jó szívvel ajánlom nektek is a termékeket!

Szeretettel,

Ságiandi

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6913602665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.26. 10:28:39

Kifogom próbálni hisz a rózsaalapú olajos termékek nagyon jók

Tünde Katona78 2018.01.30. 21:09:23

Isteni a rózsa, mindenhogy imádom, ki fogom próbálni, a szemránckrémet is, a rózsa a királynők gyönyörű virága! És csodálatos az arcbőröd drága Sagiandi! Minden nő megérdemeli a kényeztetést!

sagiandi 2018.01.31. 14:54:47

@Tünde Katona78: Bizony, mindenki megérdemli, kivétel nélkül! :)
süti beállítások módosítása