sagiandi

INTEX vízforgatós medence tesztelés - 5. rész - Összegzés

A SportSarok.hu webáruház kínálatából

2018. augusztus 29. - sagiandi

Az otthoni, kerti vízforgatós medence többféle változatban és elérhető áron hozzáférhető, illetve megvalósítható. Nyár elején helyeztük üzembe a fémvázas INTEX vízforgatós medencét, amely egész nyáron kellemes kikapcsolódást biztosított az egész családnak.  Hogy mi alapján választottam medencét a Sportsarok.hu kínálatából, és milyen kiegészítők, vegyszerek voltak még szükségesek az üzemeltetéshez, ebben a cikkben összegeztem.

img-7220.jpg

A tapasztalataimat és az élményeimet foglaltam össze ebben a cikkben, azért hogy segítségére legyek azoknak a követőimnek is, akik még nem vásároltak soha ilyen típusú medencét, viszont tervezik.

A  Sportsarok.hu kínálatában találtam a legnagyobb választékot és a legalacsonyabb árakat. Az elképzelésem szerint mindenképpen vízforgatós és fémvázas medencét szerettem volna, de olyat, ami könnyedén üzemeltethető a megfelelő kiegészítőkkel és tartozékokkal. A méretét tekintve családi medencében gondolkodtam, mivel hosszú távra tervezem használni, természetesen az egész család örömére. Így gyorsan ki is tudtam választani a webáruházból a számomra szimpatikus medencét. A kiegészítőkkel viszont már bajban voltam, ugyanis tapasztalat híján fogalmam sem volt róla, hogy mit érdemes még vásárolni. Ekkor hívtam segítségül a weboldalon működő chat szolgáltatást, ahol fel is tettem a kérdéseimet. A webáruház munkatársa azonnal a segítségemre sietett és minden szükséges kiegészítőt leírt nekem, amely az üzemeltetéshez szükséges. Így a medence alátét fólia, a medence takaró, vegyszerek, és a tisztításhoz szükséges kiegészítők listája hamar el is készült. A megrendelésemet követően mindössze 1 napot kellett várnom és meg is érkezett a komplett csomag. A medence össze szerelése, üzembe helyezése nekünk 1 óra alatt készült el. Egyáltalán nem volt nehéz összeszerelni, két felnőtt és a kisfiam segítségével a logikus leírásnak köszönhetően gyorsan felállítottuk a saját "kerti strandunkat". 
img-7199.jpg

Az otthoni strand legnagyobb rajongója természetesen a kisfiam lett, ő amikor csak tehette a vízben pancsolt. De szerencsére nekem is jutott bőven a fürdésből és általa a fröcskölésből is. Sokat labdáztunk és játszottunk délutánonként és bizony felüdülés volt munka után, esténként a kellemes hűvős vízben kipihenni a nap fáradalmait. 

A karbantartása is rendkívül kényelmes volt. Esténként a medence takaróval leterítettük, így megóvtuk a vizet a szennyeződésektől, a vízforgató és a klórtabletta használatával mindig higiénikus és tiszta vízben fürödhettünk. A kiegészítők mint pl. a háló, pedig abban segített, hogy a fürdés közben vízbe hullott leveleket kitudjuk szedni, amely legtöbb esetben rengeteg mókával és nevetéssel párosult. 

img-7218.jpg
Időközben megtudtam, hogy egy ilyen medencét át is lehet "teleltetni", tehát akinek nincs kedve szétszerelni, annak csak egy speciális téliesítő folyadékra van szüksége és néhány instrukcióra. 

img-7222.jpg

img_4692.JPG

Összegezve a tapasztalataimat, bátran kijelenthetem, hogy a nyár egyik legjobb döntése volt a fémvázas INTEX vízforgatós medence üzembe helyezése. Ha csak belegondolok, hogy összeadva a strandbelépők árát mennyi pénz spórolható meg vele, már azt mondom megérte. Ha pedig még tovább folytatom az előnyök felsorolását, akkor úgy gondolom a következő szempont amiért érdemes megvenni, hogy ott van a kertünkben, bármikor megmártózhatunk benne. A kerti asztalra magunk mellé készíthetünk kisrádiót, ropogtatni valókat, áthívhatjuk a barátokat egy közös fürdőzésre vagy csak mi magunk élvezhetjük a medence által nyújtott élményeket. Azt gondolom ennél nem kell több. A tisztán tartása szinte gyerekjáték, a kényelem és kellemes kikapcsolódás pedig garantált.

Aki eddig még csak játszott a gondolattal, annak azt tanácsolom, hogy bátran vágjon bele jövőre egy kerti medence projektbe nem fogja megbánni! A medence ára többszörösen meg fog térülni, és rengeteg szuper élménnyel gazdagodik általa az egész család! 

Megjelent cikkek:
Üzembe helyezés
Medence takaró fólia
Vegyszerek
Kiegészítők

Jó szívvel ajánlom nektek is az INTEX medencéket, medence tartozékokat, és az egyéb kiegészítőket, hiszen egész nyáron a saját kertetekben élvezhetitek egy saját strand előnyeit! A medencék és a kiegészítők teljes választékát keressétek a Sportsarok.hu webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiandi.blog.hu/api/trackback/id/tr6914209947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása